toja1111 0 Napisano 8 Luty 2006 Bardzo mi potrzebny program do tworzenia testów wielokrotnego wyboru. Jestem laikiem komputerowym. Na pytanie może być 1, 2, 3, lub 4 odpowiedzi prawdłowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 8 Luty 2006 co?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toja1111 0 Napisano 9 Luty 2006 Bardzo zwięzła rada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 9 Luty 2006 Bardzo zwięzła rada <{POST_SNAPBACK}> A co mam poradzić? Nawet nie napisaleś w jakim języku ma być ten program... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toja1111 0 Napisano 11 Luty 2006 Obojętnie, (i tak jestem amatorem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toja1111 0 Napisano 11 Luty 2006 Jeszcze jedno S.O.S przy zmianie sieci (obecnie Neostrada od wczoraj ) zniknęły mi wszystkie wiadomości z Ootlook E. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 11 Luty 2006 Obojętnie, (i tak jestem amatorem) <{POST_SNAPBACK}> Czyli chcesz gotowca? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toja1111 0 Napisano 11 Luty 2006 tak, proszę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toja1111 0 Napisano 11 Luty 2006 a może się orientujesz czy jest szansa odzyskania wiadomości z Outlooka , szukam ponad dobę i nic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 11 Luty 2006 a może się orientujesz czy jest szansa odzyskania wiadomości z Outlooka , szukam ponad dobę i nic <{POST_SNAPBACK}> Nie korzystam z outlooka. A gotowca nikt Ci niestety za darmo nie napisze (nawet ja ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toja1111 0 Napisano 12 Luty 2006 Pomyłka. Proszę tylko o nazwŁ programu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 12 Luty 2006 Tego to niestety sam na google poszukaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach