gangez 0 Napisano 29 Styczeń 2006 Tu można wyrazić swe opinie o grach z serii GTA. Ja sądze że najlepsze jest Vice City co prawda San Andreas ma więcej opcji i mapa jest większa(to jest problem bo nudzi mnie jazda po pustkowiach) ale osobiście oczekuje wyjścia Liberty City Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Napisano 29 Styczeń 2006 Ja również uważam ze najlepsze jest Vice City. 3 była niedopracowana np: strzelanie w koła powodowało wybuch auta Natomiast w San Andreas nie miało już tego klimatu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gangez 0 Napisano 29 Styczeń 2006 klkimat w Vice City jest gicior malibu hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MILANS 30 Napisano 29 Styczeń 2006 tak...Vice city to chyba najlepsza część. San andreas była nudna przez pewnienc zas. dopiero po kilku/kilkunastu godzinach gry zaczynało się robić ciekawie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gangez 0 Napisano 30 Styczeń 2006 trójka jest troche za wolna i troche ciemno w tej grze co do SA mam podobne zdanie(nuda). Vice city jest pełne w kolory dużo słońca itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Swirek20mizerow 0 Napisano 31 Styczeń 2006 trójka jest troche za wolna i troche ciemno w tej grze co do SA mam podobne zdanie(nuda). Vice city jest pełne w kolory dużo słońca itp. <{POST_SNAPBACK}> zgadzam sie z Tobą grałem w wszystkie części i mam takie same zdanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gangez 0 Napisano 7 Luty 2006 tak san andreas jest po paru godzinach do kitu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Napisano 7 Luty 2006 tak san andreas jest po paru godzinach do kitu <{POST_SNAPBACK}> Mi im dłużej grałem tym bardziej się podobało san andreas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gangez 0 Napisano 14 Luty 2006 jasne na x-boxsie to może san andreas jest lepsze od VC na pc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Napisano 14 Luty 2006 jasne na x-boxsie to może san andreas jest lepsze od VC na pc <{POST_SNAPBACK}> niestety nie posiadam xboxa według mnie VC jest najlepsza częścią ale San Andreas najnudniejsze było na początku potem fabuła się rozkręcała i już jako tako to wyglądało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gangez 0 Napisano 15 Luty 2006 niestety nie posiadam xboxa według mnie VC jest najlepsza częścią ale San Andreas najnudniejsze było na początku potem fabuła się rozkręcała i już jako tako to wyglądało <{POST_SNAPBACK}> vice city nigdy sie nie nudzi chyba że sie wszystko przeszło SA MA ZA DUŻA MAPę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hildek 0 Napisano 15 Kwiecień 2006 Moim zdaniem San Andreas za klimat i dodane rzeczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Napisano 15 Kwiecień 2006 Moim zdaniem San Andreas za klimat którego nie miało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hildek 0 Napisano 15 Kwiecień 2006 którego nie miało <{POST_SNAPBACK}> widocznie się nie wczułeś bo jesteś rasistą pozdro dla nygasów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Napisano 15 Kwiecień 2006 widocznie się nie wczułeś bo jesteś rasistą zastanów się czasami co piszesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 16 Kwiecień 2006 widocznie się nie wczułeś bo jesteś rasistą pozdro dla nygasów <{POST_SNAPBACK}> A mnie się zawsze wydawało, że osoby, które nadużywają słowa nigga to rasiści. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 16 Kwiecień 2006 A mnie się zawsze wydawało, że osoby, które nadużywają słowa nigga to rasiści. <{POST_SNAPBACK}> Darku, co robisz w świąteczny poranek o szóstej nad rankiem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 16 Kwiecień 2006 znaczy co robisz późnawym wieczorem na necie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 16 Kwiecień 2006 Darku, co robisz w świąteczny poranek o szóstej nad rankiem? <{POST_SNAPBACK}> Świętuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hildek 0 Napisano 20 Kwiecień 2006 Świętuje <{POST_SNAPBACK}> przed kompem ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hildek 0 Napisano 30 Kwiecień 2006 przed kompem ?? <{POST_SNAPBACK}> Troszke zeszliśmy od tematu a liberty city story ? co o tym myślicie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gangez 0 Napisano 23 Maj 2006 w Tibie gra jak ja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SPAZ 0 Napisano 1 Lipiec 2006 NIE MA JAK TO DOBRE VC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gangez 0 Napisano 30 Wrzesień 2006 liberty city stories jest fajne ale to nie był najlepszy pomysł żeby go wywalać tylko na psp (źle sie steruje:/ ) bo a sam bym z chęcią zagrał na PC - z resztą to jest gta 3 tylko ulepszona. A poza tym słyszałem że ma być VC Stories. Z chęcią bym pograł na PC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach