Havoc 8 Napisano 23 Styczeń 2006 Zdarzyło się coś niezwykłego, otóż mam problem z Nero. Nie kapuję tego, pierwszy raz takie cos mi sie zdarza: próbuję nagrać film, waży dokładnie 719 378 KB...próbuję, bo nero wywala mi błąd podczas sprawdzania dysku, że jest on za mały (cd 700MB). Najfajniejsze że potrzeba 703MB a płyta ma 702MB w/g nero. Najgorsze że nawet overburning nie pomaga, tworzenie krótkigo obszaru Lead-Out też nie daje tego megabajta więcej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 23 Styczeń 2006 Obetnij film z napisow i bedziesz mial ponizej 700 MB. Sprobuj moze jakas drozsza czyta plyte. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 23 Styczeń 2006 Napisy być muszą bo film dla kogoś. Bez netu i wogóle do obejrzenia na stacjonarnym dvd. Nowa płyta tez odpada. Napewno coś nie tak z nero jest, bo nagrywałem nie raz nawet 710mb i szło, a teraz trup :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 24 Styczeń 2006 Spróbuj więc inny program... Muszę powiedzieć, że mi kiedyś nero na bylejakich płytach nagrywało 730MB bez problemu. Teraz próbowałem nagrać coś innego, co ledwo przekraczało 700MB i miałem takie same problemy jak Ty masz. Nie musisz ucinać całych napisów, wystarczy, że wywalisz 15 sekund filmu i już powinno byc ponizej 700mb :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 24 Styczeń 2006 Hmm no ja też więcej niż 701/702 mb nie moge nagrać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach