Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Havoc

Nero...i problem

Rekomendowane odpowiedzi

Zdarzyło się coś niezwykłego, otóż mam problem z Nero. Nie kapuję tego, pierwszy raz takie cos mi sie zdarza:

próbuję nagrać film, waży dokładnie 719 378 KB...próbuję, bo nero wywala mi błąd podczas sprawdzania dysku, że jest on za mały (cd 700MB). Najfajniejsze że potrzeba 703MB a płyta ma 702MB w/g nero. Najgorsze że nawet overburning nie pomaga, tworzenie krótkigo obszaru Lead-Out też nie daje tego megabajta więcej :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obetnij film z napisow i bedziesz mial ponizej 700 MB. Sprobuj moze jakas drozsza czyta plyte.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisy być muszą bo film dla kogoś. Bez netu i wogóle do obejrzenia na stacjonarnym dvd. Nowa płyta tez odpada. Napewno coś nie tak z nero jest, bo nagrywałem nie raz nawet 710mb i szło, a teraz trup :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spróbuj więc inny program... Muszę powiedzieć, że mi kiedyś nero na bylejakich płytach nagrywało 730MB bez problemu. Teraz próbowałem nagrać coś innego, co ledwo przekraczało 700MB i miałem takie same problemy jak Ty masz. Nie musisz ucinać całych napisów, wystarczy, że wywalisz 15 sekund filmu i już powinno byc ponizej 700mb :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm no ja też więcej niż 701/702 mb nie moge nagrać :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...