wchilinski 0 Napisano 21 Styczeń 2006 Jaki jest najlepszy program do sciagnia siecią Torrent??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 21 Styczeń 2006 BitComet BTW, nie moge się doczekać kiedy w operze zintegrują takiego klienta... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SimoN 0 Napisano 23 Styczeń 2006 Kiedys używałem Azerusa ale dzis to tylko BitComet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dex 2 Napisano 23 Styczeń 2006 bitcomet dla osób bez zew. ip azureus dobry, ale zabiera dużo zasobów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mrówek 0 Napisano 26 Styczeń 2006 Mi najbardziej się podoba BitTornado. Jest jeszcze wiele innych klientów np: BitLord, BitSpirit, BitComet, Azureus (...) I jeśli dobrze słyszałem to też przez Shareaza da się pobierać pliki z sieci BitTorrent Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dejot 2 Napisano 26 Styczeń 2006 Też używałem BitCometa dopóki niezablokowali go na jedenej stronce..i teraz mam uTorrent - polecam jeżeli ktoś ma zamira sie przesiąśc z BC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Napisano 27 Styczeń 2006 mam pytanko czy ten BitComet ma jakies szpiegi w sobie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 27 Styczeń 2006 mam pytanko czy ten BitComet ma jakies szpiegi w sobie ?? <{POST_SNAPBACK}> Nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rosol 0 Napisano 28 Styczeń 2006 Ja proponuje: BitLord, BitComet, uTorrent (pobiera najmniej zasobow, jedynie ok. 450kB) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek{Xtreme} 0 Napisano 2 Czerwiec 2006 Najlpepszy jest uTorrent, bardzo mały, szybki i co najważniejsze bardzo prosty w obsłudze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 2 Czerwiec 2006 Jakoże pojawiła się Opera 9 beta, to właśnie ją, jako klienta i przeglądarkę, polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czintos 0 Napisano 16 Sierpień 2006 Jakoże pojawiła się Opera 9 beta, to właśnie ją, jako klienta i przeglądarkę, polecam. <{POST_SNAPBACK}> Jako, że ją przetestowałem i na moim łaczu to jest lipa, polecam uTorrent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Clamoor Napisano 16 Sierpień 2006 a ja wszystkime polecam program Shareaza obsługuje torrenty, Gnutella 1 i 2 o emule. Program jest świetny. Potrafi np. sciagac 1 plik z kilku sieci jesli tylko zgadza sie duma kontrolna pliku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach