SPAZ 0 Napisano 19 Styczeń 2006 Mi sie spodobała gra www.thecrims.pl gra nie dla osub poniżej 18 roku zycia lecz ja w nią gram gra polega na robieniu napaduw skoków gangu na jubilera itp. Jednym słowem byciu gangsterem . www.toprealy.pl polega na załozeniu teamu ktury bierze udział w wyścigach wrc i trzeba zarządzam tą druzuną (oczywiscie samochodem równiez i zgłaszaniem ich do wyscigów ) Jeśli znacie jescze jakieś gierki tego typu to piszcie!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 19 Styczeń 2006 www.ogame.pl - gralem przez pewien czas, znudziło mi się jednak BTW osób, napadów Jeżeli masz dysleksję to przed wyslaniem posta wklejaj go sobie do worda i autokorekre zrób. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 21 Styczeń 2006 W Ogame mieliśmy nawet sojusz PCCentrowy Rzeczywiście, niezła gra, ale żeby odnieść w niej sukces, trzeba poświęcić trochę więcej czasu, niż mi się wydawało. No i odeszła do lamusa A o sojuszu informacje znajdują się tu: http://forum.pccentre.pl/index.php?showtopic=620 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gangez 0 Napisano 29 Styczeń 2006 www.ogame.pl ale lubie też siedzieć na kurniku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Swirek20mizerow 0 Napisano 31 Styczeń 2006 a ja niegram bo niemam czasu he he tylko okazjonalniew bilarda lub pokera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anek 0 Napisano 6 Luty 2006 Ja też nie gram w necie raczej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gangez 0 Napisano 7 Luty 2006 to musisz zacząć Anek ja lubię jeszcze grę firmy miniklip "monkey snowfight" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anek 0 Napisano 8 Luty 2006 Monkey Snowfight? Małpa walczy ze śniegiem,czy odwrotnie-śnieg z małpą? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gangez 0 Napisano 14 Luty 2006 małpa z małpą obaj walczą śniegiem (human vs human) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hildek 0 Napisano 30 Kwiecień 2006 Mi sie spodobała gra www.thecrims.pl gra nie dla osub poniżej 18 roku zycia lecz ja w nią gram gra polega na robieniu napaduw skoków gangu na jubilera itp. Jednym słowem byciu gangsterem . www.toprealy.pl polega na załozeniu teamu ktury bierze udział w wyścigach wrc i trzeba zarządzam tą druzuną (oczywiscie samochodem równiez i zgłaszaniem ich do wyscigów ) Jeśli znacie jescze jakieś gierki tego typu to piszcie!! <{POST_SNAPBACK}> ja w nią grałem ale po chwili skończyłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gangez 0 Napisano 23 Maj 2006 to jest jeszcze taka fajna gierka nie wiem czy znacie tibia 7.7 potrafi tak wciągnąć. nie wiem ile ta gra ma lat ale jak na swoim serwerze(świecie) koleś zobaczył 230 level to zobaczył go na sekunde Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naki-BoT 0 Napisano 26 Maj 2006 Witam, Ja kiedys pogrywalem w My-Fantasy... moze komus sie spodoba i pogra dluzej niz ja MyFantasy to gra internetowa w całości oparta na przeglądarce. Sterujesz w niej bohaterem, który na swojej drodze spotyka liczne postaci, wykonuje zadania, walczy z przeciwnikami i nieustannie rośnie w siłę. http://my-fantasy.net/ Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 26 Maj 2006 Naki-Bot o czym jest ta gra? Zaraz popatrze link Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naki-BoT 0 Napisano 26 Maj 2006 W cytacie wkleilem to co widnieje na glownej stronie.... Aktualnie jest tam dostepna 'stara' i 'nowa' wersja ja gralem tylko na starej, wiec aktualna musi byc bardziej rozbudowana... Towrzysz sobie postac rozdajac jej punkty w rozne statystyki, chodzisz po mapie bijac potworki, wykonujac zadania ( kiedys bylo ich malo ), walka odbywa sie albo automatycznie ze ustaiwasz skrypty jak ma sie postac zachowac tzn. leczy sie przy jakiejs ilosci zycia, walczy, rzuca czary itp, lub w trybie ze na zywo klikasz co ma robic... Oprocz tego sa rzeczy jak pojedynki z innymi graczami, tworzenie druzyn itp. Taki mini-rpg. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaki 0 Napisano 30 Maj 2006 Fajne jest to Myfantasy . A grał ktos w internetowa gierke "Street of Race " taka o samochodach strasznie wciagajaca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MANIAK 0 Napisano 30 Maj 2006 ja grałem, szybko mi się znudziło, takie the crims tylko o samochodach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Napisano 30 Maj 2006 jesli kurnik można zaliczyć do gierk internetowych to własnie w niego gram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 30 Maj 2006 jesli kurnik można zaliczyć do gierk internetowych to własnie w niego gram <{POST_SNAPBACK}> Też lubie sobie czasem pograć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 30 Maj 2006 Też lubie sobie czasem pograć <{POST_SNAPBACK}> Szpil w kalambury z ziomkami rlz! Szczególnie, jak ktoś ma talent do rysowania... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 31 Maj 2006 A ja po rozmowie ze znajomym o grach, wróciłem do ogame ale już nałogowo grać nie będe, nie ma mowy! Tak tylko, powoli się rozbuduje, ekonomicznie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SimoN 0 Napisano 31 Maj 2006 Havoc która unia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 1 Czerwiec 2006 39, zacząłem jakies 2week temu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach