SPAZ 0 Napisano 19 Styczeń 2006 Ściągnołem sobie gta 1 i gta 2 gta 1 : wogule niedziała gta 2 : tylko win 95 ,98 ściągnołem cos co miało działac na xp-q działa ale teraz pisze ze trzeba mieć płytę to sćiągnołem no cd-crack znowu pisze ze trzeba miec 95 lub 98 co zrobic :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grygus 0 Napisano 19 Styczeń 2006 Skąd ściągałeś? Jak jakieś krzaki z p2p albo ruskich stron to mogą nie działać . Najlepiej ściągać te dwie gry (BTW zajebiste) za darmo, legalnie ze strony Rockstar Games Classics. Mam z tamtąd obie i one mają wgrane wszystkie poprawki i bez problemów biegają u mnie na WinXP . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 19 Styczeń 2006 Ściągnąłem. Gdyby gra nie została udostępniona przez producenta do legalnego ściągania temat byłby zamknięty. Tak jak radzi Grygus, ściągnij oryginalne wersje ze strony Rockstar. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gangez 0 Napisano 29 Styczeń 2006 hehe jest proste rozwiązanie zainstalować sobie win 98 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
naky 0 Napisano 21 Luty 2006 RockStar udostepnilo wersje GTA2, bez problemu chodzi na kazdej konfiguracji XP, jezeli masz problem na www.cda.pl jest link do innego zrodla, ktore udostepnia wznawianie pobieran =]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gangez 0 Napisano 22 Luty 2006 wpisz w google.pl DOSBOX jak go ściągniesz to wpisz mount c c:/ (litery zmieniają się w zależności od litery dysku) c: cd program files cd gta gta.exe (zakładam że plik exe jest w c://program files/gta/gta.exe) to jest emulator na każdą grę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hildek 0 Napisano 30 Kwiecień 2006 Ściągnołem sobie gta 1 i gta 2 gta 1 : wogule niedziała gta 2 : tylko win 95 ,98 ściągnołem cos co miało działac na xp-q działa ale teraz pisze ze trzeba mieć płytę to sćiągnołem no cd-crack znowu pisze ze trzeba miec 95 lub 98 co zrobic :/ <{POST_SNAPBACK}> Może z innej strony sciagnij lub źrodła Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 1 Maj 2006 Może z innej strony sciagnij lub źrodła <{POST_SNAPBACK}> Hmmm +10%? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach