Havoc 8 Napisano 18 Styczeń 2006 Zaczyna mnie wkurzać pewien inny użytkownik komputera, który mi zmienia cał czas tapetę, jak mogę się pozbyć problemu? Eliminacja brata odpada bo mama nie pozwala Jestem pewien że się da zablokować ustawienia, tylko jak, i czy jest możliwośc zablokowania tylko zmiany tapety czy całego panelu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dex 2 Napisano 18 Styczeń 2006 właśnie, wie ktoś jak zablokować tak, ab nawet z painta nie dało się tapety ustawić? bo zablokowanie panelu nic w tym przypadku nie daje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Napisano 18 Styczeń 2006 Zaczyna mnie wkurzać pewien inny użytkownik komputera, który mi zmienia cał czas tapetę, jak mogę się pozbyć problemu? Eliminacja brata odpada bo mama nie pozwala Jestem pewien że się da zablokować ustawienia, tylko jak, i czy jest możliwośc zablokowania tylko zmiany tapety czy całego panelu? <{POST_SNAPBACK}> podejdz do niego i powiedz ,,życie ci niemiłe" jesli odpowie że tak to pozostaje tylko wziac łopate wywiezc go do lasu i kazac mu kopac jesli nie to powiedzmu czego ma nie robic aby to życie zachowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 18 Styczeń 2006 No to mówię ci że mamuśka mówi żeby mu dać żyć :/ Wkurza mnie Prosze o konkrety ( a nie nabijanie postów ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Napisano 18 Styczeń 2006 No to mówię ci że mamuśka mówi żeby mu dać żyć :/ Wkurza mnie Prosze o konkrety ( a nie nabijanie postów ) <{POST_SNAPBACK}> No to mówię ci że mamuśka mówi żeby mu dać żyć :/ Wkurza mnie Prosze o konkrety ( a nie nabijanie postów ) <{POST_SNAPBACK}> ta i kto tu nabija posty a tak na serio to spróbuj może odpowie NIE albo załóż dwa konta w windzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 18 Styczeń 2006 ta i kto tu nabija posty a tak na serio to spróbuj może odpowie NIE albo załóż dwa konta w windzie <{POST_SNAPBACK}> No dobra dobra..mały wypadek przy pracy (niech gromo-władni usuną jesli łaska ) 2 kont nie chce, bo za duzo zabawy z przelogowywaniem :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach