Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
SimoN

Mp3 player

Rekomendowane odpowiedzi

Wiec jakiego mp3playera polecacie do 400 zł ?, niewiedzalem gdzie postawic topic wiec zrobilem to tutaj mam nadzieje ze sie nie obrazicie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może Creative'a 1gb? Ja mam 256 i sprawuje się dobrze. Jeżeli nie jesteś melomanem to weź jakiegoś chińskiego nołnejma :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te playerki creativa z serii muvo są bardzo udane ponoć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udane jak udane.

Jakośc dźwięku bardzo dobra, sporo opcji, ale mają dwie wady:

1.słuchawki należy po wyjęciu z folijki wyżucic do śmieci (jak słyszałem o tym przed kupnem swojego to myślałem że to bzdury i że mi wystarczą, a jednak nie starczyły :D )

2.często się psują!!!! a w serwis jest dosyc powolny(chociaż miewałem wolniejsze), to nie jest mit, serio, kupiłem sobie MUVO C100 i po miesiącu trafił do serwisu, mój kumpel z klasy miał dokładnie to samo z innym Creativem (wiecej osub mających creativa nieznam, a przynajmniej osobiście)

to jednak nie znaczy że nie należy ich kupowac, ogólnie jestem ze swojej zadowolony(zapłaciłem 350zł). 256MB narazie mi starcza, a dodatkowo mam slot pamięci SD :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Udane jak udane.

Jakośc dźwięku bardzo dobra, sporo opcji, ale mają dwie wady:

1.słuchawki należy po wyjęciu z folijki wyżucic do śmieci (jak słyszałem o tym przed kupnem swojego to myślałem że to bzdury i że mi wystarczą, a jednak nie starczyły :D )

2.często się psują!!!! a w serwis jest dosyc powolny(chociaż miewałem wolniejsze), to nie jest mit serio, kupiłem sobie MUVO C100 i po miesiącu trafił do serwisu, mój kumpel z klasy miał dokładnie to samo z innym Creativem (wiecej osub mających creativa nieznam, a przynajmniej osobiście)

to jednak nie znaczy że nie należy ich kupowac, ogólnie jestem ze swojej zadowolony(zapłaciłem 350zł). 256MB narazie mi starcza, a dodatkowo mam slot pamięci SD :D

Mój Muvo narazie się trzyma, od czerwca działa bez zarzutu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też mam MuVo TX 512MB i jestem zadowolony :)

jakość dźwięku OK :) miejsca w sam raz :) a słuchawki... hymm mi starczaly ale sobie przez przypadek rozerwalem :( hehe

przy okazji: jakie słuchawki polecacie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam te dźwięk dobry i co chyba jeszcze ważniejsze, wygodne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sorki że pisze po takim czasie ale...

jeżeli ktoś by miał MuVo z jakąś usterką to dajcie znać to moge wam naprawić ;)

(wyłączanie sie po naciśnięciu jakiegoś przycisku, nie działanie niektórych opcji w menu, nie włączanie się itd.)

lepiej na GG 1386994 bo nie mam ostatnio czasu żeby siedzieć na forum :(

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wymiana softu i odtwarzacz działa jak nowy :) Sporo można na takim biznesie zarobić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

może Nano?Jest o nim tu gdzieś artykuł-z mniejszą pamięcią.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...