Dex 2 Napisano 12 Styczeń 2006 jak w temacie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pitt 0 Napisano 12 Styczeń 2006 NOD32 firmy Eset, dlaczego? bo jest bardzo szybki i skuteczny, a co ważniejsze prawie nie obciąża systemu (jest pisany w assemblerze) Polecam, bije na głowę AVK i Nortona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Napisano 12 Styczeń 2006 NOD32 firmy Eset, dlaczego? bo jest bardzo szybki i skuteczny, a co ważniejsze prawie nie obciąża systemu (jest pisany w assemblerze) Polecam, bije na głowę AVK i Nortona <{POST_SNAPBACK}> ja polecam Nortona używałem też Pande i Kasperskiego które strasznie zmulaja kompa i Dr Weba z którym miałe wiecej problemów niż korzysci z zainstalowania go a z darmówek to polecam Avasta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 12 Styczeń 2006 Korzystałem z NOD-a - jest dobry i tak jak wspomniał Pitt nie obciąża zbytnio komputera. Teraz mam zainstalowago AVG - skuteczny (a nawet skuteczniejszy od NOD32) i również nie daje odczuć swojego działania w tle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wchilinski 0 Napisano 12 Styczeń 2006 Ja tez polecam Noda 32.Norton zpowalnia komputer i jest mało skuteczny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 12 Styczeń 2006 NOD, korzystam już od bardzo długiego czasu. Od ponad półtora roku żadnych problemów z dwoma komputerami. Wojtek polecił, a Wojtek się znaju Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 12 Styczeń 2006 NAV 7.6 PL hehe, jest ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 13 Styczeń 2006 Korzystałem z NOD-a - jest dobry i tak jak wspomniał Pitt nie obciąża zbytnio komputera. Teraz mam zainstalowago AVG - skuteczny (a nawet skuteczniejszy od NOD32) i również nie daje odczuć swojego działania w tle <{POST_SNAPBACK}> Ja dokładnie tak samo, zawsze miałęm NODa ale teraz zainstalowałęm AVG, zpolecenia kumpla, i nawet nie narzekam. Oba są skuteczne i "niewidzialne". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daniel 0 Napisano 13 Styczeń 2006 Nie używam żadnego antywirusa. Po prostu, jest mi zbędny;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Napisano 13 Styczeń 2006 Ja tez polecam Noda 32.Norton zpowalnia komputer i jest mało skuteczny. <{POST_SNAPBACK}> spowalnia a takie pytanko używałes go chociaż ?? czy tylko krzyczysz jak wiekszosc którzy jedyne co widzieli to pudełko przez szybe w sklepie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 13 Styczeń 2006 Ja używałem, i nie wiem czy coś schrzaniłem przy konfiguracji ale po instalacji i ponownym rozruchu, po zalogowaniu windows "dochodził do siebie" przez 10minut. Dla mnie norton odpada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 13 Styczeń 2006 Ja też używałem Nortona bo dostalem go razem z plytą główną. Wolę dopłacić i mieć NODa... NAV jest na prawdę do niczego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SimoN 0 Napisano 13 Styczeń 2006 Odradzam pande strasznie zamula kompa, jestem za nodem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Napisano 14 Styczeń 2006 Ja używałem, i nie wiem czy coś schrzaniłem przy konfiguracji ale po instalacji i ponownym rozruchu, po zalogowaniu windows "dochodził do siebie" przez 10minut. Dla mnie norton odpada. <{POST_SNAPBACK}> jak się programu zainstalowac nie umie to takie rzeczy się dzieja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Clamoor Napisano 14 Styczeń 2006 http://www.free-av.com/ naprawde dobrze działa :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anek 0 Napisano 8 Luty 2006 NODA przyjazny i mi nie przeszkadza,nieinwazyjny (w stosunku do mnie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gangez 0 Napisano 14 Luty 2006 ja nie używałem do czasu aż nie wygrałem w konkursie urodzinowym DrWeb OEM -wersja 6-miesięczna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Napisano 8 Marzec 2006 Moge jeszcze polecic AntiViernaKit'a 2006 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach