Pitt 0 Napisano 8 Styczeń 2006 Przyszła pora abym i ja poddał swoje fotki Waszej surowej ocenie. Proszę o krytykę i o konstruktywne opinie Napiszcie co o nich myślicie, w tygodniu jeszcze troche ich dodam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 8 Styczeń 2006 Kolejna galeria ad 1 trochę za mocne światło w tle, a może się czepiam... ad 2 i znowu coś mi się światło trochę nie podoba... ad 3 balans bieli nietaki, no i ten cień trochę przeszkadza (i nieostre w dodatku) aczkolwiek pomysł ciekawy, lubię takie kompozycje, obadaj mistrzowsie zdjęcie w załączniku ad 4 za banalne ad 5 bardzo ładne ogólnie podoba mi się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Pitt 0 Napisano 8 Styczeń 2006 Przyjmuje do wiadomości ad3, nie wyostrzyłem po zmiejszeniu fotki (oryginał ma 2816x2112, a to 700x525) już poprawione ad4, co to znaczy za banalne? thx za opinię a tu mam jeszcze kociaka o zachodzie słońca, nie jest idealne bo to tchórz jest i robione było na "szybko"... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 8 Styczeń 2006 Co to znaczy banalne? Podchodzisz do drzewa i robisz zdjęcie, taki skok w krzaki, nic w tym ciekawego kotek fajny acz nieostry do konca, ze statywu czy z reki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Pitt 0 Napisano 8 Styczeń 2006 już rozumiem definicje banalności z ręki, ze statywu to tylko 1 i 5 były robione, jednak łapki mi się trzęsą... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 8 Styczeń 2006 z ręki, ze statywu to tylko 1 i 5 były robione, jednak łapki mi się trzęsą... <{POST_SNAPBACK}> Zależy jaki masz aparat... na tanim niemożliwe jest nawet dla osoby z bardzo stabilną ręką zrobić ostre zdjęcie przy srednich warunkach oswietleniowych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Pitt 0 Napisano 8 Styczeń 2006 Aparat to Minolta Z6, więc łapki mi się na bank trzęsą, taki już znerwicowany jestem Mam jeszcze jedno "banalne", ale podoba mi się: i jeszcze coś co mnie wpienia... jak zrobić dobre zdjęcie księżyca? bo mi najlepsze co wyszło to to jeszcze sporo nauki przedemną... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dejot 2 Napisano 8 Styczeń 2006 hyhy nastepny początkuacy ;] fajne fotki ;] i ja tam lubie takie banalne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 8 Styczeń 2006 Minolty są słynne z abberacji chromatycznej (która objawia się w postaci kolorowej obwódki wokół świecących w nocy obiektów). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Pitt 0 Napisano 8 Styczeń 2006 serwer webparku sie skaszanil wiec chwilowo fotki znikły, zna ktos dobre meijsce na trzymanie fotek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 8 Styczeń 2006 serwer webparku sie skaszanil wiec chwilowo fotki znikły, zna ktos dobre meijsce na trzymanie fotek? <{POST_SNAPBACK}> http://imageshack.us BTW, co do zdjęć kotów. Ta fotka jest fantastyczna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Daniel 0 Napisano 10 Styczeń 2006 Hehe, kolejny młodociany fotograf się na naszym forum rodzi:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Anek 0 Napisano 9 Luty 2006 Całkiem ładne,popracuj nad ciekawszą kompozycją.Nie zawsze akcent,dominanta zdjęcia musi być w samym środku-to trochę nudne. Ale bez pracy nie ma kołaczy:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 18 Luty 2008 Troszkę tu archeologią pachnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi