Dejot 2 Zgłoś Napisano 6 Styczeń 2006 jako, że dorwałem cyfraka więc będe tu dawał moje lipne foty Jest to mój pierwszy cyfrak więc na początku będzie beznadzieja Na początek coś takiego Czekam na opinie, krytyke i porady ;] Będziecie mogli zobaczyć jakie postepy robie (lub nie ) od nabycia apartu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Pitt 0 Zgłoś Napisano 6 Styczeń 2006 To szyszki? A tak serio: Wykonanie takie sobie, pomysł na kompozycję i klimat świetne Podba mi się. Oby tak dalej, zamieść jakieś widoczki, nawet z okna Zobaczmy czy śnieg będzie biały Ale fotka ośnieżonego drzewa może być super Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dejot 2 Zgłoś Napisano 6 Styczeń 2006 Tak szyszki No pomysłów to trochę mam ale narazie właśnie gorzej z ich dobrym wykonaniem Widoczki będą jutro lub w niedziele bo będe jechał do babci na wieś :] A widoczki z okna to lipa bo po pierwsze mieszkam na parterze i z jednej strony mam parking a z drugiej przedszkole, po 2. śniegu nie ma i ogólnie lipna pogoda, narazie kombinuje coś domu jak tylko będzie okzaja na zdjęcie w plenerze to odrazu cykne :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Zgłoś Napisano 6 Styczeń 2006 Mogłeś dodać światło ciekawe jakieś do tego zdjęcia (może jakiś kolor nawet?). Powodzenia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Zgłoś Napisano 6 Styczeń 2006 po 2. śniegu nie ma Nie ma śniegu? U mnie zaspy metrowe - jakbym miał cyfraka albo chociaż aparat tobym sfocił, bo naprawdę rewelacyjne widoczki się porobiły tej zimy . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Daniel 0 Zgłoś Napisano 8 Styczeń 2006 Nieźle, nieźle. Może zostaniesz forumowym fotografem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
M@Ly 0 Zgłoś Napisano 8 Styczeń 2006 Nieźle, nieźle. Może zostaniesz forumowym fotografem? <{POST_SNAPBACK}> Oj lepiej nie, bo Dejot by jeszcze cos popsul . BTW, co na tym forum tak czesto zakladane sa topici z zdjeciami z cyfrowki, jakas moda ? EDIT: Zapomnialem cos wspomniec o zdjeciach ... Moze byc :*. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Zgłoś Napisano 8 Styczeń 2006 BTW, co na tym forum tak czesto zakladane sa topici z zdjeciami z cyfrowki, jakas moda ? <{POST_SNAPBACK}> Tak się chyba złożyło... Ja zdjęcia robie już od półtora roku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dejot 2 Zgłoś Napisano 8 Styczeń 2006 Byłem dzisiaj u babci ale nic ciekawego niestety nie sfociłem Jedynie coś takiego ale to nic szczególnego A to wszystko przez to, że przez cały czas grzebałem przy tym złomie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Pitt 0 Zgłoś Napisano 8 Styczeń 2006 Jak dla mnie fotka nr 1 jest po prostu śliczna. Super widok, niezła kompozycja i wykonanie dobre. Tak trzymaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dejot 2 Zgłoś Napisano 8 Styczeń 2006 Jak dla mnie fotka nr 1 jest po prostu śliczna. Super widok, niezła kompozycja i wykonanie dobre. Tak trzymaj <{POST_SNAPBACK}> THX :] Fotke drugą tak dla brehty wstawiłem, żebyście zobaczyli czym jeżdze i przy czym spędziłem prawie cały czas u babci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Zgłoś Napisano 8 Styczeń 2006 ad 1 czemu czarno-białe? może być THX :] Fotke drugą tak dla brehty wstawiłem, żebyście zobaczyli czym jeżdze i przy czym spędziłem prawie cały czas u babci <{POST_SNAPBACK}> Uuuuf dobrze, że powiedziałeś, bo już doszukiwałem się jakiegoś głębszego znaczenia w tym zdjęciu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dejot 2 Zgłoś Napisano 9 Styczeń 2006 nie wiem czemu czarno-białe od tak mi się zachciało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
DvD 0 Zgłoś Napisano 9 Styczeń 2006 nie wiem czemu czarno-białe od tak mi się zachciało <{POST_SNAPBACK}> Niektórzy (tak jak ja ) wolą czarno-białe zdjęcia, więc masz duży plus za to . Świetne zdjątko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MaciekCi 0 Zgłoś Napisano 10 Styczeń 2006 a dlka mnie tam jest poprostu chaos , któr nic w sobie nie ma :] - sory za krytykę ale taki mój gust ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dejot 2 Zgłoś Napisano 10 Styczeń 2006 a dlka mnie tam jest poprostu chaos , któr nic w sobie nie ma :] - sory za krytykę ale taki mój gust ... <{POST_SNAPBACK}> Ty siedź cicho bo się nie znasz ... mastah fotograf się znalazł ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Zgłoś Napisano 10 Styczeń 2006 a dlka mnie tam jest poprostu chaos , któr nic w sobie nie ma :] - sory za krytykę ale taki mój gust ... <{POST_SNAPBACK}> No tak. Gdyby było kolorowe to myślę żeby jeszcze dużo straciło to zdjęcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Zgłoś Napisano 10 Styczeń 2006 No tak. Gdyby było kolorowe to myślę żeby jeszcze dużo straciło to zdjęcie <{POST_SNAPBACK}> Chyba nie o kolor mu chodzi Zdjęcie jest takie sobie bo... to droga w lesie, żadnej ciekawej kompozycji, szczegółu, po prostu nic. I temu się nie podoba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Zgłoś Napisano 10 Styczeń 2006 Chyba nie o kolor mu chodzi Zdjęcie jest takie sobie bo... to droga w lesie, żadnej ciekawej kompozycji, szczegółu, po prostu nic. I temu się nie podoba <{POST_SNAPBACK}> To przecież mówie, zwyczajne, a gdyby było kolorowe to tym bardziej by straciło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MaciekCi 0 Zgłoś Napisano 11 Styczeń 2006 Ty siedź cicho bo się nie znasz ... mastah fotograf się znalazł ;P <{POST_SNAPBACK}> uważasz, że jesteś lepszy ? - ok Twoje zdanie , chodź na onephoto czy te marne plfoto ;] inni nas ocenią i się okaże Zresztą co ja będę dyskutował z kimś kto nie wie do czego jest przysłona i migawka ? xD (o WB i ISO nie wspominając) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Anek 0 Zgłoś Napisano 9 Luty 2006 Jesteście zbyt ostrzy dla kolegi:) Przecież pisał,że to dopiero jego początki. Mnie podoba się zdjęcie u babci-drogi. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dejot 2 Zgłoś Napisano 16 Maj 2006 hoho nic tu się nie dzieje taki tam kwiatek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Zgłoś Napisano 16 Maj 2006 No nie taki byle jaki. Bardzo ładny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Zgłoś Napisano 16 Maj 2006 Wg mnie trochę źle wykadrowane, ale ogólnie OK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Zgłoś Napisano 16 Maj 2006 No fajny, szkoda tylko żę na obrzeżach zdjęcia widać skrawek kwiatka(źle skadrowayny!) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi