darek_dade 2 Napisano 23 Grudzień 2005 Ja wpierw robie u siebie dość kameralną imprezę a później wybieram się do miasta obaczyć co dzieje sie i poszaleć troche Nic ciekawego, podejrzewam, że to będzie najnudniejszy sylwek od 2-3 lat. Jak Wy go spędzicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 23 Grudzień 2005 U przyjaciół w domu (chyba) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
DvD 0 Napisano 23 Grudzień 2005 W domu, z rodziną . Nigdy jakoś nie świętowałem sylwka, trzeba kiedyś to zmienić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 23 Grudzień 2005 Ja wpierw robie u siebie dość kameralną imprezę a później wybieram się do miasta obaczyć co dzieje sie i poszaleć troche Nic ciekawego, podejrzewam, że to będzie najnudniejszy sylwek od 2-3 lat. <{POST_SNAPBACK}> A u mnie to samo Impra w domku z przyjaciółmi, ale że do miejsc gdzie cos sie dzieje mam kawalek to raczej spacerowac nie bedziemy. Też nie przewiduje nic specjalnego. 2 lata temu zalany w trupa, rok temu umiarkowane picie, a zabawa bardzo fajna a teraz będą nudy, pić nie mamy zamiaru dużo...ach dorasta się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dejot 2 Napisano 24 Grudzień 2005 A ja tam nie wiem jeszcze gdzie Albo pojade do Havoca i ocema Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi