michal.b 0 Napisano 21 Grudzień 2005 Siemka, mam kłopot z menadżerem zadań w windowsie XP, za cholerkę nie chce się uruchomić. Powiem tylko że w trybie awaryjnym działa oki. Wiecie co to moze być? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 21 Grudzień 2005 Siemka, mam kłopot z menadżerem zadań w windowsie XP, za cholerkę nie chce się uruchomić. Powiem tylko że w trybie awaryjnym działa oki. Wiecie co to moze być? <{POST_SNAPBACK}> Jak to nie chce działać? Więcej szczegółów podaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dex 2 Napisano 21 Grudzień 2005 są trojany/wirusy które go blokują Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal.b 0 Napisano 22 Grudzień 2005 No dobra a znacie jakieś dobre anti-trojany, albo programy które usuną ten problem, bo przeszukałem już kompa dwoma anti-trojanami ale to nic nie dało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 22 Grudzień 2005 No dobra a znacie jakieś dobre anti-trojany, albo programy które usuną ten problem, bo przeszukałem już kompa dwoma anti-trojanami ale to nic nie dało. <{POST_SNAPBACK}> Anty-trojan? Nie słyszałem o czymś takim. Jeżeli żaden program antywirusowy nie może nic znaleźć to radzę Ci wejść do zarządzania uruchomionymi procesami. Sprawdź każdy proces w googlach, jeden z nich będzie odpowiedzialny za uruchamianie złośliwego kodu. Po tym znajdż informację jak się jego pozbyć i zainstluj szczepionke. Lepszego wyjścia nie znam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 22 Grudzień 2005 Kumpel też ma taki problem. Poradziłem mu to samo, ale narazie nie pomogło. Może polecacie jakiegoś konkretnego antywira? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 22 Grudzień 2005 Kumpel też ma taki problem. Poradziłem mu to samo, ale narazie nie pomogło. Może polecacie jakiegoś konkretnego antywira? <{POST_SNAPBACK}> Ja korzystam z NOD32 i nie mam żadnych problemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dex 2 Napisano 23 Grudzień 2005 zawsze można przeinstalować system Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 23 Grudzień 2005 Ja bym mógł, ty byś mógł, każdy by mógł. Ale ten inteligent się mnie nie posłuchał i ma partycje C: wielkości 20gb z filmami, muzą itp. Czyli nic do stracenia...ale jak mądrzejszy mówił to nie.. Mówisz darek że nod32? Zobaczymy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal.b 0 Napisano 27 Grudzień 2005 Dzięki za pomoc, Panda Platinum Internet Security 2005 poradziła sobnie z tym badziewiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Clamoor Napisano 30 Grudzień 2005 ja polecam Ad-Aware + AntiVir nie przejdzie nic. A jesli kots ma kase albo jest złym i niedobrem piratem to polecam kaspersky Anti-Virus Personal Pro (zwykłe home jest marne) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach