Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
michal.b

Kłopoty z menadżerem zadań w winie xp

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka, mam kłopot z menadżerem zadań w windowsie XP, za cholerkę nie chce się uruchomić. Powiem tylko że w trybie awaryjnym działa oki. Wiecie co to moze być?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Siemka, mam kłopot z menadżerem zadań w windowsie XP, za cholerkę nie chce się uruchomić. Powiem tylko że w trybie awaryjnym działa oki. Wiecie co to moze być?

Jak to nie chce działać?

Więcej szczegółów podaj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

są trojany/wirusy które go blokują

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra a znacie jakieś dobre anti-trojany, albo programy które usuną ten problem, bo przeszukałem już kompa dwoma anti-trojanami ale to nic nie dało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
No dobra a znacie jakieś dobre anti-trojany, albo programy które usuną ten problem, bo przeszukałem już kompa dwoma anti-trojanami ale to nic nie dało.

Anty-trojan? Nie słyszałem o czymś takim. Jeżeli żaden program antywirusowy nie może nic znaleźć to radzę Ci wejść do zarządzania uruchomionymi procesami. Sprawdź każdy proces w googlach, jeden z nich będzie odpowiedzialny za uruchamianie złośliwego kodu. Po tym znajdż informację jak się jego pozbyć i zainstluj szczepionke. Lepszego wyjścia nie znam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kumpel też ma taki problem. Poradziłem mu to samo, ale narazie nie pomogło. Może polecacie jakiegoś konkretnego antywira?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kumpel też ma taki problem. Poradziłem mu to samo, ale narazie nie pomogło. Może polecacie jakiegoś konkretnego antywira?

Ja korzystam z NOD32 i nie mam żadnych problemów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zawsze można przeinstalować system

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym mógł, ty byś mógł, każdy by mógł. Ale ten inteligent się mnie nie posłuchał i ma partycje C: wielkości 20gb z filmami, muzą itp. Czyli nic do stracenia...ale jak mądrzejszy mówił to nie.. :D

Mówisz darek że nod32? Zobaczymy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za pomoc, Panda Platinum Internet Security 2005 poradziła sobnie z tym badziewiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Clamoor

ja polecam Ad-Aware + AntiVir nie przejdzie nic.

A jesli kots ma kase albo jest złym i niedobrem piratem ;) to polecam kaspersky Anti-Virus Personal Pro (zwykłe home jest marne)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...