Dejot 2 Napisano 7 Marzec 2006 Wkońcu dorawałem krzesło I już nie jest tak czysto jak wtedy tak jest na porządku dziennym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
DvD 0 Napisano 7 Marzec 2006 I ty to nazywasz nieporządkiem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dejot 2 Napisano 7 Marzec 2006 No nie Ale wcześniej było tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
M@Ly 0 Napisano 8 Marzec 2006 A co powiecie na takie stanowisko ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 12 Marzec 2006 Spoko... Taki styl techno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Anek 0 Napisano 14 Marzec 2006 Kumpela kupiła fotel skórzany, bajerancki z podnóżkiem nawet, za 90zł o ile się nie mylę, na giełdzie, można go rozłożyć do tyłu pod kątem jakiś 20* i normalnie łóżko, ale z drugiej strony...nie ma regulacji wysokości Ale i tak niezły ;] <{POST_SNAPBACK}> Za 90 złotych nie ma foteli ze skóry. To musi być jakiś skaj czy coś w tym stylu. Cudów nie ma , choć oczywiście może być wygodny i taki ze skaju Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 15 Marzec 2006 Za 90 złotych nie ma foteli ze skóry. To musi być jakiś skaj czy coś w tym stylu. Cudów nie ma , choć oczywiście może być wygodny i taki ze skaju <{POST_SNAPBACK}> Hmm...chyba nawet tak, zresztą to nie takie ważne, wygląda jak skóra A czy skóro-podobne to już szczegół, a wygodny bardzo Nie to co mój na którym 4litery cierpią bardziej niż jakiś Prometeusz albo coś... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Anek 0 Napisano 26 Marzec 2006 Ja mam fotel wygodny, ale trzeszczy jak się na nim kręcę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 26 Marzec 2006 Ja mam fotel wygodny, ale trzeszczy jak się na nim kręcę. <{POST_SNAPBACK}> chyba czas zrzucić pare kilo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 26 Marzec 2006 Hehehe albo nie trzymaj psa na kolanach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
M@Ly 0 Napisano 27 Marzec 2006 A moze kota . ponoc 15 kg . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
KamilM 0 Napisano 28 Marzec 2006 Hmm... Zawsze sobie obiecuję, że zrobię porządek z kablami pod biurkiem, ale chyba nie prędko to nastąpi Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 28 Marzec 2006 Masz wnękę, która aż się prosi, żeby ją zasłonić. Zrób prowizoryczną ściankę ze sklejki albo nawet z mocniejszego kartonu, pomalowanego na kolor sciany. mały otwór na kable, mocowanie na rzepy lub śrubkę i jest francja elegancja (u mnie tak jest ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 28 Marzec 2006 KamilM widzę że mamy tą samą obudowę, zasilacz też miałem taki sam, ale już mam inny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
SimoN 0 Napisano 28 Marzec 2006 Biedny kot co oni mu zrobili !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 28 Marzec 2006 Biedny kot co oni mu zrobili !! <{POST_SNAPBACK}> utuczyli go Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
KamilM 0 Napisano 28 Marzec 2006 darek_dade --> ale powyżej mam półki na płyty, po za tym, gdzie bym monitor postawił? Kolumny? Drukarkę? I tak mam ciasno . A wnęka po starych drzwiach jest . Obudowa, hmm, nie dawno kupowałem, bez zasilacza, od dwóch lat mam chiefa 360w. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dex 2 Napisano 28 Marzec 2006 hehe, dobre słuchaweczki Kamil, zupełnie takie jak moje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 28 Marzec 2006 darek_dade --> ale powyżej mam półki na płyty, po za tym, gdzie bym monitor postawił? Kolumny? Drukarkę? I tak mam ciasno . A wnęka po starych drzwiach jest . Obudowa, hmm, nie dawno kupowałem, bez zasilacza, od dwóch lat mam chiefa 360w. <{POST_SNAPBACK}> Zasłaniasz tylko to co jest pod stolem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
KamilM 0 Napisano 29 Marzec 2006 hehe, dobre słuchaweczki Kamil, zupełnie takie jak moje <{POST_SNAPBACK}> Philips za 45.99zł ze Auchan . Dają radę. darek_dade ---> a żebym ja tylko miał czas, przerabiać pokój... Ale dzięki za propozycje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 29 Marzec 2006 Poproś tatę. Ja mam takie szczęście, że on kocha robić takie rzeczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 29 Marzec 2006 Mój też Zawsze lubił i lubi robić jakieś pzreróbki, półki itd. Często mu w tym pomagam Ja chce do domu ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dejot 2 Napisano 25 Wrzesień 2006 Updejt musze się pochwalic monitorkiem i porządkiem xD i zastępczym sprzętem grajacym (jeśli można tak to nazwać) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi