Tommy 6 Napisano 25 Wrzesień 2006 A ja myślalem że chodzi o skina do winampa i leżący otwieracz... Ps. Ładny monitorek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dejot 2 Napisano 25 Wrzesień 2006 Tak naprawde chodziło mi o zapach samochodowy i uszcelke z pod okna ale o tym ciiii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 25 Wrzesień 2006 A jak gustownie ustawiłeś baterie w rządku Brawo ;] Ogólnie fajnie, a taki zastępczy sprzęt grający to ja poproszę, lepsze niż moje pierdziawki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 26 Wrzesień 2006 Co to za model jest, napisz ile zaplaciłeś i jak się sprawuje, bo mój kolega zamierza 19 lcd w najblizszym czasie kupic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dejot 2 Napisano 27 Wrzesień 2006 A jak gustownie ustawiłeś baterie w rządku Brawo ;] Ogólnie fajnie, a taki zastępczy sprzęt grający to ja poproszę, lepsze niż moje pierdziawki Dla mnie to są popierdziawki Ale chociaż coś gra [; Co to za model jest, napisz ile zaplaciłeś i jak się sprawuje, bo mój kolega zamierza 19 lcd w najblizszym czasie kupic. Samsung 740N, kupiony za śmieszna kwote 610plnów (wtyki ) funkiel, nówka nie śmigany z 3 letnią gwarą. Sprawuje sie dobrze, tylko kąty widzenia trochę biedne - ale wiadomo to matryca TN, dużo możlwiości ustawień dopasowania obrazu do potrzeba użytkownika Oczek nie męczy w ogóle, ogólnie jestem zadowolony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qdi 0 Napisano 27 Wrzesień 2006 Ile można umieścić fotek? bo tak w ogołe jezlei chodzi o stanowiska domowe mam 2komp a stanowiska pracy 3 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dejot 2 Napisano 27 Wrzesień 2006 Ile można umieścić fotek? bo tak w ogołe jezlei chodzi o stanowiska domowe mam 2komp a stanowiska pracy 3 :D Dawaj ile chcesz, nie ma ograniczeń Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 27 Wrzesień 2006 Ile można umieścić fotek? bo tak w ogołe jezlei chodzi o stanowiska domowe mam 2komp a stanowiska pracy 3 :D Ekhm... wsyscy siem bardzo ciesymy zie mass duzio komputerów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 27 Wrzesień 2006 Ieee to 17, za małe Dawaj ile chcesz, nie ma ograniczeń Jest, 10 na post Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 27 Wrzesień 2006 Jest, 10 na post nie 10 na pewno nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 30 Wrzesień 2006 A co ja sprzątac bede Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 1 Październik 2006 lizus... w przeglądarce otwarte pccentre Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 1 Październik 2006 Darek dlaczego zmieniłeś LCD na Samtrona bodaj? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
darek_dade 2 Napisano 1 Październik 2006 Darek dlaczego zmieniłeś LCD na Samtrona bodaj? Na Samsunga. Bo LCD mi ukradli, choć i tak kupiłem nowe ale z miłości do brata jemu oddałem. Po za tym preferuję CRT. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi