Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
darek_dade

Nasze stanowiska pracy i rozrywki

Rekomendowane odpowiedzi

A ja myślalem że chodzi o skina do winampa i leżący otwieracz... :P

Ps. Ładny monitorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak naprawde chodziło mi o zapach samochodowy i uszcelke z pod okna ale o tym ciiii :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak gustownie ustawiłeś baterie w rządku :D Brawo ;] Ogólnie fajnie, a taki zastępczy sprzęt grający to ja poproszę, lepsze niż moje pierdziawki :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co to za model jest, napisz ile zaplaciłeś i jak się sprawuje, bo mój kolega zamierza 19 lcd w najblizszym czasie kupic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A jak gustownie ustawiłeś baterie w rządku :D Brawo ;] Ogólnie fajnie, a taki zastępczy sprzęt grający to ja poproszę, lepsze niż moje pierdziawki :P

Dla mnie to są popierdziawki :P Ale chociaż coś gra [;

Co to za model jest, napisz ile zaplaciłeś i jak się sprawuje, bo mój kolega zamierza 19 lcd w najblizszym czasie kupic.

Samsung 740N, kupiony za śmieszna kwote 610plnów (wtyki :D) funkiel, nówka nie śmigany z 3 letnią gwarą.

Sprawuje sie dobrze, tylko kąty widzenia trochę biedne - ale wiadomo to matryca TN, dużo możlwiości ustawień dopasowania obrazu do potrzeba użytkownika :) Oczek nie męczy w ogóle, ogólnie jestem zadowolony :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ile można umieścić fotek? bo tak w ogołe jezlei chodzi o stanowiska domowe mam 2komp a stanowiska pracy 3 :D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ile można umieścić fotek? bo tak w ogołe jezlei chodzi o stanowiska domowe mam 2komp a stanowiska pracy 3 :D:D

Dawaj ile chcesz, nie ma ograniczeń :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ekhm... wsyscy siem bardzo ciesymy zie mass duzio komputerów... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ieee to 17, za małe :P

Dawaj ile chcesz, nie ma ograniczeń :)

Jest, 10 na post :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lizus... w przeglądarce otwarte pccentre :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Darek dlaczego zmieniłeś LCD na Samtrona bodaj?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Darek dlaczego zmieniłeś LCD na Samtrona bodaj?

Na Samsunga. Bo LCD mi ukradli, choć i tak kupiłem nowe ale z miłości do brata jemu oddałem.

Po za tym preferuję CRT.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...