Janas 0 Napisano 22 Listopad 2005 No niby wszystko jasne i proste, a jednak Na forum PCLab danielzywczak(tak tam zrejestrowany) napisał że trwa nabór do redakcji. Z chęcią sie zgłosiłem. Porozumiewaliśmy sie e-mailem. Dostałem odpowiedź żebym napisał recenzje. No więc jest mały problem gdzie ja mam ją wysłać na e-mail ?? w jakiej formie w wordzie ?? O i czy może być recenzja juz można powiedzieć starszej gry earth 2160 ?? Czekam na szybkie odpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 22 Listopad 2005 W e-mailach mam pewien zastój, bo wczoraj mnie nie było i utonąłem w nich... Po mału nadrabiam zaległości. Recenzje (napisaną najlepiej w Wordzie) wyślij na marek.jelesnianski(nospam)pccentre.pl. Earth 2160 może być. Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janas 0 Napisano 22 Listopad 2005 Spoko napewno masz duzo pracy Ok osatnie poprawki i wysylam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 22 Listopad 2005 Super P.S. Pozostałych zachęcam do rozważenia sprawy naboru. Szczegóły dostępne są tu: http://nabor.pccentre.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 22 Listopad 2005 Dokładnie, przyłączajcie się do nas, zapraszamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 28 Listopad 2005 Tylko się przyłóżcie... nie to co niektórzy (w tym ja). Sorry, ostatnio zastój w pracy... uczelnia nie daje mi żyć... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 29 Listopad 2005 ... uczelnia nie daje mi żyć... <{POST_SNAPBACK}> DZIOBAK!! A taki porządny z Ciebie synek był kiedyś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 1 Grudzień 2005 ta... fest dziobak... jutro kolos z socjologii <drży z przerażenia> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 1 Grudzień 2005 tydzień temu miał być - za ten czas Twoja wiedza się utrwaliła (bądź prysła), więc nie masz się czego obawiać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 1 Grudzień 2005 <nadal drży> P.s. nikt nie może mi zarzucić, że robię OT... (chociaż raz)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach