BowWow 1 Napisano 4 Styczeń 2004 BowWow: Znamy taką śmieszną ewolucję historii (jeśli można tak to nazwać).......a mianowicie: Hiroszima 45........Czarnobyl 86........Windows 95.... Bow: ja znam lepsze cos!!!!! cytejcie synki i dziołchy: Once there was a young man who, in his youth, professed his desire to become a great writer. When asked to define "great" he said, "I want to write stuff that the whole world will read, stuff that people will react to on a truly emotional level, stuff that will make them scream, cry, howl in pain and anger!" He now works for Microsoft, writing error messages. Wow: to sciemy!!!!!! tu zapodaje w tym momencie prawde!!!! mi kiedys takie cos wyskoczylo w win'95: "Keyboard not connected, press F1 to continue." facet jestes w kropce - jak ci windoza zapoda - logika prawie jak R[nazwisko znane redakcji], ale jeszcze troche jej brakuje............. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
BowWow 1 Napisano 4 Styczeń 2004 Bow: UWAGA!!!!! Air conditioned environment - Do not open Windows! Wow: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
BowWow 1 Napisano 5 Styczeń 2004 Bow: HEHEHEHE!!! ten jest dobry: Error reading FAT record: Try the SKINNY one? (Y/N) Wow: spróbuj ten: Error:015: Unable to exit Windows. Try the door. BowWow: HAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
mazur 0 Napisano 5 Styczeń 2004 A widzial ktos kiedys, zeby dyskietka miala 1,5 terabajta? No chyba ze tb to dla microsoftu nie terabajt 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
BowWow 1 Napisano 7 Styczeń 2004 Wow: Apple byl najwczesniej juz na poczatku stworzenia swiata....... There were computers in Biblical times. Eve had an Apple. :wink: Bow: :twisted: Press CTRL-ALT-DEL to continue.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
BowWow 1 Napisano 7 Styczeń 2004 BowWow: HAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!! Cannot load Windows 95, Incorrect DOS Version. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
krymen 0 Napisano 7 Styczeń 2004 Shut the fuckin windows uncle fucker!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
krymen 0 Napisano 7 Styczeń 2004 Macie tu parę( ): Downgrade your system for only 89 dollars! Install Windows! Microsoft gives you Windows... OS/2 gives you the whole house Double your drive space - delete Windows! Having Windows problems? Dial 1-800-3-IBM-OS2 for fast relief! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
BowWow 1 Napisano 8 Styczeń 2004 Bow: drivery w windozie.... 8) Bad or missing mouse driver. Spank the cat [Y/N]? Wow: 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
mazur 0 Napisano 8 Styczeń 2004 michasiek, ty sie jak zwykle musisz czepiac??? i nie podskakuj bo cie zmoderuje i bedziesz cienko piszczec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
BowWow 1 Napisano 8 Styczeń 2004 Bow: Backup not found: (A)bort ®etry (P)anic Wow: :idea: - (P) BowWow: 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dacik 0 Napisano 26 Styczeń 2004 No to ja kciałem pofiecieć, rze produgt mistera Billa Gejtsa jezt super. Pocifiam tego jegomoździa... jezt mojim idolem... co wy muficie... skomd morzecie fiecieć rze łindołs ma błemdy... nie znacie siem i tyle!! Łindołs fcale nie posiada błemduf (tag jag moia wypofieć ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
maddox 0 Napisano 8 Luty 2004 wy sie tu chwalicie bledami - a moze niech pochwali sie ten komu udalo sie intensywnie przepracowac dzien z windowsem bez zadnego bledu 8) acha i kto powiedzial ze w2k jest stabilny? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi