Geo 9 Zgłoś Napisano 10 Luty 2005 Nom. Dowiesz się Ale jak otworzymy pełne PCC. Jeśli musisz dostać się do wiadomości, które czekają na Ciebie w skrzynce, podam Ci odnośnik na e-maila, ale ostrzegam - system pw nie został nawet tknięty (wszystko jest w stanie surowym). Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BIGger 0 Zgłoś Napisano 10 Luty 2005 oki, czekam na maila Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Zgłoś Napisano 22 Marzec 2005 Niebawem będzie zupełnie nowy moduł PW - w pełni zintegrowany z Forum PC Centre... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PUMAzPILY 0 Zgłoś Napisano 14 Kwiecień 2005 Ja tez czekam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Zgłoś Napisano 14 Kwiecień 2005 Ja tez czekamDawno Cie nie było! Witoj! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PUMAzPILY 0 Zgłoś Napisano 15 Kwiecień 2005 Ja tez czekamDawno Cie nie było! Witoj! Ty mnie witasz? Widac przerwa dobrze nam zrobila Zalapalem sie na $$ wiec... Geo - ales postow ponabijal :shock: wojtzuch - Ty jeszcze tutaj Pozdrowienia dla Wojtka, Robaczka, Darka i BigGera - 3mta sie Jezeli moge wyrazic opinie to odeszlem jak nowy styl sie wkardl, bo jest strasznie oczojebny i nie podoba mi sie bo jak tu wchodze to wracam mysla do przedszkola Poza tym malo tu ludzi i slabo sie rozrasta PCC, ale zycze Wam wszystkiego naj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Zgłoś Napisano 15 Kwiecień 2005 Biggera i Darka pozdrowiłeś a mnie nie ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Zgłoś Napisano 15 Kwiecień 2005 Biggera i Darka pozdrowiłeś a mnie nie ;( Oj tam, mam nadzieje ze zartujesz :wink: Co do wygladu, strona nie jest jeszcze taka jak powinna, zostala wykonana w niesamowicie duzym pospiechu. O ile kolorystyka to zaden problem (niedlugo kazdy uzytkownik bedzie mogl sobie wybrac proftil kolorow) to funkcjonalnosc nie jest na anjwyzszym poziomie. Miejsce na stronie jest nienajlepiej zagosopodarowane. Ale wszystko w swoim czasie. Teraz czekam az w koncu ruszy dzial artykuly Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PUMAzPILY 0 Zgłoś Napisano 16 Kwiecień 2005 Biggera i Darka pozdrowiłeś a mnie nie ;( A ktoś Ty ? Qba Qba...ach tak. Byl taki. No to czesc darek "Ale wszystko w swoim czasie" szczerze zycze powodzenia , chociaz i tak wiem, ze pccentre nie dorowna innym portalom chocby pclab. Nie wiem dlaczego, ale co tu chce cos napisac to musze sie logowac, mimo iz zanaczylem autologowanie :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BIGger 0 Zgłoś Napisano 16 Kwiecień 2005 Dzieki Cobra za pozdrowienia Pisaj zesz tu czesciej bo smutniej bez Ciebie :] Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Zgłoś Napisano 16 Kwiecień 2005 Cobra- "Nie wiem dlaczego, ale co tu chce cos napisac to musze sie logowac, mimo iz zanaczylem autologowanie" Mam to samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Zgłoś Napisano 16 Kwiecień 2005 Ja tam nie wiem, autologowanie jest dla mnie bezużyteczne - kukisy usuwają sie wraz z zamknięciem opery. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PUMAzPILY 0 Zgłoś Napisano 16 Kwiecień 2005 Dzieki Cobra za pozdrowienia Pisaj zesz tu czesciej bo smutniej bez Ciebie :] Pozdrawiam. Brak czasu, checi, motywacji, mozliwosci rozwoju tu na pcc - bez urazy. Teraz patrze, ze ten dzial aktywnego usera to kompletny niewypal, bo tylko zalozyciel tematow Geo pisze, a poza nim aktywnych nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Zgłoś Napisano 16 Kwiecień 2005 Dzieki Cobra za pozdrowienia Pisaj zesz tu czesciej bo smutniej bez Ciebie :] Pozdrawiam. Brak czasu, checi, motywacji, mozliwosci rozwoju tu na pcc - bez urazy. Teraz patrze, ze ten dzial aktywnego usera to kompletny niewypal, bo tylko zalozyciel tematow Geo pisze, a poza nim aktywnych nie ma. Geo to automat :wink: Cobra rozumiem Twopje roczarowanie. Niestety wraz z nowym adresem musimy niejako startować od nowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PUMAzPILY 0 Zgłoś Napisano 16 Kwiecień 2005 Geo to automat :wink: Zauwazylem po odpowiedziach na foprum rowniez. Chyba boi sie, ze mu sie klawiatura zatrze :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Zgłoś Napisano 16 Kwiecień 2005 zastój niech nie dziwi - co najmniej połowa redakcji ma w poniedziałek/wtorek maturę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PUMAzPILY 0 Zgłoś Napisano 16 Kwiecień 2005 Ty tez? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Zgłoś Napisano 16 Kwiecień 2005 Ty tez?tak, w pon około 15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtzuch 0 Zgłoś Napisano 16 Kwiecień 2005 Ja tam nie wiem, autologowanie jest dla mnie bezużyteczne - kukisy usuwają sie wraz z zamknięciem opery. A mnie czasem loguje automatycznie, czasem wylogowuje tego samego dnia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Zgłoś Napisano 16 Kwiecień 2005 Ja tam nie wiem, autologowanie jest dla mnie bezużyteczne - kukisy usuwają sie wraz z zamknięciem opery. A mnie czasem loguje automatycznie, czasem wylogowuje tego samego dnia... Też tak mam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PUMAzPILY 0 Zgłoś Napisano 17 Kwiecień 2005 Ty tez?tak, w pon około 15 Szczezre życzę Ci połamania pióra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Zgłoś Napisano 17 Kwiecień 2005 Ty tez?tak, w pon około 15 Szczezre życzę Ci połamania pióra to matura ustna :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PUMAzPILY 0 Zgłoś Napisano 17 Kwiecień 2005 Ty tez?tak, w pon około 15 Szczezre życzę Ci połamania pióra to matura ustna :] yyyyyyy w takim razie połamania zębów :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Zgłoś Napisano 17 Kwiecień 2005 heh, a czy Wy czujecie to samo co ja? "Troche" się boje We wtorek o 16.30 bede zdawał ustną z polskiego-brrr aż mnie dreszcze przeszły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BIGger 0 Zgłoś Napisano 17 Kwiecień 2005 Geo to automat :wink: Zauwazylem po odpowiedziach na foprum rowniez. Chyba boi sie, ze mu sie klawiatura zatrze :mrgreen: A raczej zEtrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach