stypkalukasz 0 Zgłoś Napisano 7 Grudzień 2004 Witam wszystkich. Mam pytanie. Chcę sobie ułożyć zdjęcia które mam na kompie w album i chciałbym abyście polecili mi jakiś program słóżący właśnie do tego:) Chodzi mi np. o to aby mozna było dodać podkład muzyczny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kornel 0 Zgłoś Napisano 7 Grudzień 2004 o ile wiem AcdSee ma dobry moduł generowania albumów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PUMAzPILY 0 Zgłoś Napisano 8 Grudzień 2004 Witam wszystkich. Mam pytanie. Chcę sobie ułożyć zdjęcia które mam na kompie w album i chciałbym abyście polecili mi jakiś program słóżący właśnie do tego:) Chodzi mi np. o to aby mozna było dodać podkład muzyczny. Movie maker, bo zapewne chodzi Ci o zwykły filmik. Jeżeli nie to puszczasz slajdy i w tle dźwięk np. w MP. Same stworzenie pokazu slajdów jako plik graficzny z dodatkiem dźwięku jest fizycznie możliwe, ale praktycznie tego dźwięku nie będzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stypkalukasz 0 Zgłoś Napisano 15 Grudzień 2004 Chodzi mi o to by zrobić album djęć na CD i w tle żeby leciała muzyka (podkład). To waszym zdaniem jaki program bedzie najlepszy do tego?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtzuch 0 Zgłoś Napisano 15 Grudzień 2004 PowerPoint? Ew. darmowy odpowiednik z Open Office. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stypkalukasz 0 Zgłoś Napisano 15 Grudzień 2004 A może coś jeszcze?? Najlepiej free Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kornel 0 Zgłoś Napisano 23 Grudzień 2004 http://pcc.pl/modules.php?name=Downloads&d...p=getit&lid=241 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Zgłoś Napisano 10 Luty 2005 Polecam FotoOffice - jego recenzja była niedawno na PCC. Program otrzymałznak rekomendacji. Ale niestety - trochę kosztuje (na Allegro wersję 2.0 można kupić za ok. 100 zł). Niebawem wychodzi (o ile już nie wyszła) wersja 3.0 - podobno jeszcze lepsza. Z programów darmowych moim zdaniem najlepszy jest IrfanView. Przede wszystkim bardzo szybko działa. Niestety, nie jestem pewien, czy ma możliwość tworzenia albumów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Zgłoś Napisano 21 Kwiecień 2005 Troche mało aktualny może już ten wątek, ale dodam od siebie, że VideoStudio jest dobre, tam można zrobić wszystko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Zgłoś Napisano 16 Maj 2005 Nie słyszałem o nim. Gdzie można go ściągnąć :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PUMAzPILY 0 Zgłoś Napisano 31 Maj 2005 Nie słyszałem o nim. Gdzie można go ściągnąć :?: Po pierwsze slabo douczony jestes,. a po drugie google nie gryzie :P http://www.topshareware.com/Ulead-Video-St...wnload-9402.htm I po rzecie nie pyskuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Zgłoś Napisano 31 Maj 2005 Nie słyszałem o nim. Gdzie można go ściągnąć :?: Po pierwsze slabo douczony jestes,. a po drugie google nie gryzie :Phttp://www.topshareware.com/Ulead-Video-St...wnload-9402.htm A po trzecie - nie pyskuj. Człowiek stara się podtrzymac dyskusje i jeszcze się nie podoba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PUMAzPILY 0 Zgłoś Napisano 1 Czerwiec 2005 Poprawione Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach