Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
stypkalukasz

program do zdjęć

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. Mam pytanie. Chcę sobie ułożyć zdjęcia które mam na kompie w album i chciałbym abyście polecili mi jakiś program słóżący właśnie do tego:) Chodzi mi np. o to aby mozna było dodać podkład muzyczny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o ile wiem AcdSee ma dobry moduł generowania albumów...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Witam wszystkich. Mam pytanie. Chcę sobie ułożyć zdjęcia które mam na kompie w album i chciałbym abyście polecili mi jakiś program słóżący właśnie do tego:) Chodzi mi np. o to aby mozna było dodać podkład muzyczny.

Movie maker, bo zapewne chodzi Ci o zwykły filmik. Jeżeli nie to puszczasz slajdy i w tle dźwięk np. w MP. Same stworzenie pokazu slajdów jako plik graficzny z dodatkiem dźwięku jest fizycznie możliwe, ale praktycznie tego dźwięku nie będzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi mi o to by zrobić album djęć na CD i w tle żeby leciała muzyka (podkład). To waszym zdaniem jaki program bedzie najlepszy do tego??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam FotoOffice - jego recenzja była niedawno na PCC. Program otrzymałznak rekomendacji. Ale niestety - trochę kosztuje (na Allegro wersję 2.0 można kupić za ok. 100 zł). Niebawem wychodzi (o ile już nie wyszła) wersja 3.0 - podobno jeszcze lepsza.

Z programów darmowych moim zdaniem najlepszy jest IrfanView. Przede wszystkim bardzo szybko działa. Niestety, nie jestem pewien, czy ma możliwość tworzenia albumów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Troche mało aktualny może już ten wątek, ale dodam od siebie, że VideoStudio jest dobre, tam można zrobić wszystko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie słyszałem o nim. Gdzie można go ściągnąć :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...