Kornel 0 Zgłoś Napisano 30 Listopad 2004 MARSZ: http://pcc.pl/modules.php?name=News&file=a...order=0&thold=0 !!!!!!!! :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
PUMAzPILY 0 Zgłoś Napisano 1 Grudzień 2004 Ja :mrgreen: i nie mam zamiaru brać :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kornel 0 Zgłoś Napisano 1 Grudzień 2004 aha. szkoda w kazdym razie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
PUMAzPILY 0 Zgłoś Napisano 1 Grudzień 2004 aha. szkoda w kazdym razie... Żartowałem...brałem udizał, ale wyników nie zdradzę, bo nie chcę Was ośmieszać :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kornel 0 Zgłoś Napisano 1 Grudzień 2004 "Was" - czyli kogo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
PUMAzPILY 0 Zgłoś Napisano 1 Grudzień 2004 "Was" - czyli kogo? Wszytskich oprócz mnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
lidzik 0 Zgłoś Napisano 3 Grudzień 2004 moze wezne udzial..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kornel 0 Zgłoś Napisano 3 Grudzień 2004 moze wezne udzial..... weź! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
lidzik 0 Zgłoś Napisano 3 Grudzień 2004 ale o czym jest ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi