lu 0 Napisano 24 Wrzesień 2004 hello.mam pyanie .czy są dostepne gdzieś programy do sprawdzania algorytmów? wiem ze w ogolniaku jakis tam byl (bo chodzilem . chodzilo mi czy dzialaja jak trzeba. dzieki i pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kornel 0 Napisano 24 Wrzesień 2004 sa. sprobuj poszukac w google. "algorithm(s) verifier(s)" "algorithm(s) checker(s)" albo jakos tak. Albo poszukac stron posiweconych algorytma... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 4 Listopad 2004 Pamiętam, że kiedyś na płycie do informatyki był. Tylko jak on się nazywał. Wiem tylko, że jakoś na E... Jak sobie przypomnę, niezłocznie Cię o tym poinformuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziggurad 0 Napisano 29 Sierpień 2005 ELI.2.0.Multi.Plus.Full Posiadam coś takiego. Ściągnołem i nie używałem. Kiedyś w gimnazjum używałęm Eli ale sprawdzaliśmy tam najprostrze programy. Jak coś zapraszam na gg Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paimka 0 Napisano 6 Wrzesień 2005 od eli lepszym programem jest "magiczne bloczki". Co do eli nie mam za dobrych wspomnmien. a tak wogole to witam wszystkich gdyz etykieta nakazuje na poczatku sie przywitac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach