Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
darek_dade

W biosie inaczej w windzie inaczej...

Rekomendowane odpowiedzi

Podkręcam procesor w biosie fsb z 200 na 220. Sejwuje i odpalam winde wszytko jest w porządku. Włącza mi się easy tune i tam sprawdzam jaka temperatura a on mi pokazuje że fsb wynosi 200mhz... Co jest?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehh 1 post na tym forum :D No to tak wersja programu moze jest stara i nie widzi tej magistrali :?: Jak zasejwowales to luknoles spowrotem do biosa czy na 100% zapisal zmiany :?: Do takich celow chyba Everest jest jendak pewniejszy. Mi easy tune temperaturke procka zamiast 46 pokazywal 50 (raczje przez reset kompa ok 5 sek. temperatura nie spadnie do 46)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluje pierwszego posta :). Programowym czujnikom temperatury to wogóle bym nie wierzył, FSB w biosie było takie jak powinno być czyli 220 MHz, darowałem już sobie zabawy z gigabajtowskim softem, są lepsze programy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jak w biosie jest to 220FSB i taktowanie sie zmienilo. I wyliczenia (te reczne) wychodza tak jak te komputerowe t oznaczy ze jest wsztko ok :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm... Jak winda wpływa na pracę komputera... Mi się zdawało, że jadąc windą, to raczej FSB samo się nie zmienia. Hmm... Darek, to Ty masz prywatną windę, że możesz ją tak po prostu sobie odpalać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musze mieć prywatną winde, żeby móc jakoś dojeżdżać na dach prywatnego apartamentowca, zeby móc przelecieć się swoim prywatnym helikopterem na prywatne pole golfowe. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prywatne pole golfowe Tobie to dobrze ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie ma to jak pisanie na temat [ale co pisać jak sie nie za bardzo rozumie temat]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

swoją drogą słowo "winda" jest zdaniem niektórych Tyranów "megaziomalskie" :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
swoją drogą słowo "winda" jest zdaniem niektórych Tyranów "megaziomalskie" :P
cóż, nawet o ziomalstwie trzeba miec pjęcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...