Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Kirck

Dlaczego...

Rekomendowane odpowiedzi

Dlaczego na waszej stronie zamieszczanych jest tak niewiele newsow? Dla przykladu - ostatni news o dziurach w Windows Vista jest z piatku, a mamy niedziele - a do tego warto dorzucic takze to, ze jest to jedyny news opublikowany tego dnia... Nieladnie - podejrzewam, ze tracicie wiele przez to lenistwo...Nawet Marek zaniemowil (Marek to Geo z forum?).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyglada na to, ze cala redakcja wziela wolne na weekend :( i nie ma czego czytac...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to już co innego - oprócz wolnego na weekend jeszcze część redakcji wzięła chorobowe na niesprawny komputer, a inni, jak ja, nie potrafią pisać newsów i specjalizują się w tekstach publicystycznych. Przykro mi - może nas wspomożesz w newsowaniu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przykro mi, mam juz wystarczajaco duzo do napisania :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dlaczego na waszej stronie zamieszczanych jest tak niewiele newsow? Dla przykladu - ostatni news o dziurach w Windows Vista jest z piatku, a mamy niedziele - a do tego warto dorzucic takze to, ze jest to jedyny news opublikowany tego dnia... Nieladnie - podejrzewam, ze tracicie wiele przez to lenistwo...Nawet Marek zaniemowil (Marek to Geo z forum?).

Marek zaniemówił, ponieważ miał przymusowy, trzydniowy urlop. Teraz, mam nadzieję, wszystko wróci do normy :]

Tak, Marek to Geo z forum :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzymam za slowo! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A już mi sie wydawało że PCC zaczyna odżywać a tu znowu zastój. Mam nadzieje że to tylko chwilowe :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pisze w miare swoich mozliwosci a moje problemy z kompem nie są moją winą. Tak niestety wypadło i trzeba sie pogodzić. Ostatnio był zastuj z powodu przerabiania panelu dodawania artykułów ale już wszystko działa i jest dobrze. Niestety jutro znowu bede musiał was opóścić. Problemy z monitorem nistety nie skończyły sie :cry: . Ale jestem dobrej mysli.

Pozdrawiam wszystkich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

problemy z monitorem? a co się stało?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Debile z serwisu naprawiać go będą już 3 raz i naprawić nie potrafią. Idiotyzm aż sie w głowie nie mieści.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale do trzech razy sztuka. Miejmy nadzieję, że teraz wszystko będzie ok ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i jak z tym monitorem? naprawiony?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego, co mi wiadomo, wciąż są z nim problemy :( Swoją drogą - świetny serwis... Nic, tylko się... :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pewnie, że delikatnie... tak hardcore'owo to bym powiedział, że można się... porządnie zdenerwować... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...