Kirck 0 Zgłoś Napisano 7 Sierpień 2005 Dlaczego na waszej stronie zamieszczanych jest tak niewiele newsow? Dla przykladu - ostatni news o dziurach w Windows Vista jest z piatku, a mamy niedziele - a do tego warto dorzucic takze to, ze jest to jedyny news opublikowany tego dnia... Nieladnie - podejrzewam, ze tracicie wiele przez to lenistwo...Nawet Marek zaniemowil (Marek to Geo z forum?). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Zgłoś Napisano 7 Sierpień 2005 A nie wolno wziąć sobie wolnego na weekend? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kirck 0 Zgłoś Napisano 8 Sierpień 2005 Wyglada na to, ze cala redakcja wziela wolne na weekend i nie ma czego czytac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Zgłoś Napisano 8 Sierpień 2005 A to już co innego - oprócz wolnego na weekend jeszcze część redakcji wzięła chorobowe na niesprawny komputer, a inni, jak ja, nie potrafią pisać newsów i specjalizują się w tekstach publicystycznych. Przykro mi - może nas wspomożesz w newsowaniu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kirck 0 Zgłoś Napisano 8 Sierpień 2005 Przykro mi, mam juz wystarczajaco duzo do napisania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Zgłoś Napisano 8 Sierpień 2005 Dlaczego na waszej stronie zamieszczanych jest tak niewiele newsow? Dla przykladu - ostatni news o dziurach w Windows Vista jest z piatku, a mamy niedziele - a do tego warto dorzucic takze to, ze jest to jedyny news opublikowany tego dnia... Nieladnie - podejrzewam, ze tracicie wiele przez to lenistwo...Nawet Marek zaniemowil (Marek to Geo z forum?). Marek zaniemówił, ponieważ miał przymusowy, trzydniowy urlop. Teraz, mam nadzieję, wszystko wróci do normy :] Tak, Marek to Geo z forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kirck 0 Zgłoś Napisano 8 Sierpień 2005 Trzymam za slowo! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Zgłoś Napisano 8 Sierpień 2005 A już mi sie wydawało że PCC zaczyna odżywać a tu znowu zastój. Mam nadzieje że to tylko chwilowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Zgłoś Napisano 9 Sierpień 2005 Ja również Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Zgłoś Napisano 11 Sierpień 2005 Darek wroci z wakacji to bedzie pisać... dużo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Damianos 0 Zgłoś Napisano 24 Sierpień 2005 Ja pisze w miare swoich mozliwosci a moje problemy z kompem nie są moją winą. Tak niestety wypadło i trzeba sie pogodzić. Ostatnio był zastuj z powodu przerabiania panelu dodawania artykułów ale już wszystko działa i jest dobrze. Niestety jutro znowu bede musiał was opóścić. Problemy z monitorem nistety nie skończyły sie :cry: . Ale jestem dobrej mysli. Pozdrawiam wszystkich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Zgłoś Napisano 24 Sierpień 2005 problemy z monitorem? a co się stało? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Damianos 0 Zgłoś Napisano 25 Sierpień 2005 Debile z serwisu naprawiać go będą już 3 raz i naprawić nie potrafią. Idiotyzm aż sie w głowie nie mieści. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Zgłoś Napisano 25 Sierpień 2005 Ale do trzech razy sztuka. Miejmy nadzieję, że teraz wszystko będzie ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Zgłoś Napisano 27 Wrzesień 2005 i jak z tym monitorem? naprawiony? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Zgłoś Napisano 27 Wrzesień 2005 Z tego, co mi wiadomo, wciąż są z nim problemy Swoją drogą - świetny serwis... Nic, tylko się... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Zgłoś Napisano 1 Październik 2005 zdenerwować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Zgłoś Napisano 2 Październik 2005 No, delikatnie mówiąc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Zgłoś Napisano 3 Październik 2005 pewnie, że delikatnie... tak hardcore'owo to bym powiedział, że można się... porządnie zdenerwować... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach