Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
BIGger

POMOC PILNIE POTRZEBNA ;(;(;(

Rekomendowane odpowiedzi

Kupilem Silencera 1 rev 2 i chcialem go zalozyc na mojego Radka 9800 PRO, po zalozeniu okazalo sie ze wentylator sie nie kreci - myslalem ze cos z zasilaniem, przy probie odlaczenia kabelka wyrwalem wszystkie wejscia na karcie z zasilania wentylatora... Co mam teraz zrobic ;( Moze ktos z Was(Iwan) potrafił to przylutowac(urwane koncowki posiadam...) Prosze o odpowiedz... :(

P.S - Geo, Iwan - Prosze w tej sprawie o kontakt - GG: 5074549

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aktualnie problem znikł - podlaczylem wentylator do wejscia na wentyl CPU ^_^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieję, że przypadkiem nie odłaczyłeś wiatraka procesora:P Masz płytę dwuprocesorową? Bo o ile mi wiadomo, to procesorowi przeważnie jeden wiatrak starcza, a pozostałe złącza są do chłodzenia innych komponentów...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieję, że przypadkiem nie odłaczyłeś wiatraka procesora:P Masz płytę dwuprocesorową? Bo o ile mi wiadomo, to procesorowi przeważnie jeden wiatrak starcza, a pozostałe złącza są do chłodzenia innych komponentów...

Hehe i tu Cie zaskocze! Podlaczylem dokladnie w to miejsce gdzie sie najmniej spodziewales! Pod złącze od procesora. A dlaczego? Ponieważ wentylator Thermaltake'a Volcano 7+ mozna rowniez podlaczyc pod molexa. Dlatego zamiast przewidywac i w pewien sposob sie ze mnie nasmiewac, lepiej zapytaj...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...