Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Damianos

PC Centre cos jest nie tak

Rekomendowane odpowiedzi

Puma-smutne słowa ale...... Powodzenia w pisaniu książki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
nie sądze, abym miewał jakieś korzyści z bywania tutaj, pewnie i materialistą jestem, bo za freeko już nie robię.

Z takim nastawieniem, to nie będziesz miał korzyści z bywania nigdzie. Z poczty elektronicznej tez już prywatnie nie korzystasz, bo nikt Ci za jej używanie nie płaci?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Z takim nastawieniem, to nie będziesz miał korzyści z bywania nigdzie. Z poczty elektronicznej tez już prywatnie nie korzystasz, bo nikt Ci za jej używanie nie płaci?

To nie tak. Z poczty elektronicznej korzystam, bo czerpię z nienj korzyści niematerialne, takie jak kontakt z przyjaciółmi. Ale sa tez materialne - powiadomienia o webcastach i innych eventach. To mi sie przydaje. Natomiast, jak już wcześniej napisałem, bycia tutaj na forum nie daje mi jakis większych korzyści, niż przeznaczenie czasu na inne czynności. Co jednak nie zmienia faktu, że Wam może tu być super, extra i przytulnie - nie wnikam w to i jezeli tak jest to chwała Wam za to i życze dalszego powodzenia (szczerze). Mnie osobiście to już "nie rajcuje".

Bywajcie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyżby to było oficjalne pożegnanie? :( Szkoda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
To nie tak. Z poczty elektronicznej korzystam, bo czerpię z nienj korzyści niematerialne, takie jak kontakt z przyjaciółmi. Ale sa tez materialne - powiadomienia o webcastach i innych eventach. To mi sie przydaje. Natomiast, jak już wcześniej napisałem, bycia tutaj  na forum nie daje mi jakis większych korzyści, niż przeznaczenie czasu na inne czynności. Co jednak nie zmienia faktu, że Wam może tu być super, extra i przytulnie - nie wnikam w to i jezeli tak jest to chwała Wam za to i życze dalszego powodzenia (szczerze). Mnie osobiście to już "nie rajcuje".

Bywajcie!

Rozumiem. Dzięki za wyjaśnienie - czuję się przekonany ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapalmy świeczkę za Pumę... a tak serio... był, posiedział, poszedł... trzeba nam więcej użytkowników, także "użytkowników-fachowców"... to będzie trudne...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bez reklamy forum się nie obejdzie... A ta nie będzie skuteczna, jeśli użytkownik, który tu pierwszy raz zajrzy, nie będzie widział owej fachowości. Dlatego nie tylko reklama, ale także poszerzenie tej czysto komputerowej sfery :)

Oprócz tego koniecznie musimy naprawic problem z rejestracją i logowaniem na Forum PC Centre. Obawiam się, że bez wykupienia licencji na IPB się nie obejdzie. Rzecz w tym, że kosztuje ona 185$ [+ ew. opłaty za transfer gotówki za granicę]. Krótko mówiąc, potrzebny nam sponsor; i to szybko :(

P.S. Dla zainteresowanych: wykupienie licencji jest konieczne, bo tylko jej posiadacze mają dostęp do aktualizacji - bez nich forum nie tylko jest narażone na ataki z zewnątrz, ale także na błędy związane z rejestracją...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Oprócz tego koniecznie musimy naprawic problem z rejestracją i logowaniem na Forum PC Centre.

Może to coś powie, nie znam się, nie wiem:

Mam teraz tak, że kiedy wejdę na forum, jestem niezalogowany, choć mam info, kiedy byłem ostatni raz. Kiedy wejdę w jakiś dział, jestem zalogowany, a kiedy poprzez ten dział wrócę na główną stronę forum, widzę już także forum redakcyjne (bo tym razem jestem zalogowany).

Czy przypadkiem to nie jest kwestia adresów cookies? (Na przykład kilka wersji -- pamiętam, że było tak na Pclab; ujednolicenie cookies do jednej wersji adresu miało podobno zlikwidować problem częstego wylogowywania...).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakiej przeglądarki używasz ? na innych też tak się dzieje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam teraz tak, że kiedy wejdę na forum, jestem niezalogowany, choć mam info, kiedy byłem ostatni raz. Kiedy wejdę w jakiś dział, jestem zalogowany, a kiedy poprzez ten dział wrócę na główną stronę forum, widzę już także forum redakcyjne (bo tym razem jestem zalogowany).

Czy przypadkiem to nie jest kwestia adresów cookies? (Na przykład kilka wersji -- pamiętam, że było tak na Pclab; ujednolicenie cookies do jednej wersji adresu miało podobno zlikwidować problem częstego wylogowywania...).

Mam dokladnie takie same probalmy na operze, z tego co pamietam forum nie dziala dobrze takze z IE.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm... Dziwny problem - b. możliwe, że ma to coś wspólnego z cookies. Ale tu raczej ciężko będzie coś zrobić bez zaktualizowania całego oprogramowania (b. skomplikowany kod - ale postaramy się), a jak wiadomo, to sporo kosztuje :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...