Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Damianos

PC Centre cos jest nie tak

Rekomendowane odpowiedzi

donald... jak mcdonald bedzie prezydentem to uciekam z kraju... jak inne leppery czy giertychy... to nie wiem... zmieniam obywatelstwo... cimoszek to chyba jedyny rozsadny kandydat... nie zeby jakis superswietny, ale zawsze lepszy niz reszta watahy!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po stokroć nie - mało Ci afer z udziałem Cimoszewicza? :P Tylko Donald!! Ew. Profesor Maciej Giertych - "z nadzieją w przyszłość" - ta uczciwa twarz patrząca na mnie z biloardów mnie przekonuje (że setki godzin pracy w Photoshopie nad jego gębą nie poszły na marne) :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W ustawieniach jest wszystko cacy :wink: 

Może to dlatego że mam mieć utworzone nowe konto juz jako redaktor PC Centre i coś sie spierdzieliło. 

Problem jest taki, jak wchodze na pccentre.pl to wszystko jest dobrze, bo jestem niezalogowany. Później wpisuje swój login i hasło. Po skończeniu logowania na stronie głównej nie ma żadnych aktualności, z lewej strony tez jest pusto a z prawej nie ma listy działów z artykułami.

Co sie bede produkował :wink: . zapodam screena :mrgreen: :

http://img241.imageshack.us/img241/9968/be...beztytuu3nc.gif

Pozdrawiam

Damian

Wy tu gadu gadu a problem powrócił :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trwają prace w kodzie... (jak sądze), może dlatego pcc sie ostatnio sypie... spokojnie, bydzie git

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, sypie się bardzo często, ale bez obaw - wszystko jest pod kontrolą (mam nadzieję).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spokojnie, ryż też lepszy jest na sypko, niż klejący :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no tak :P co do ryżu i spoiwa... mogą być smażone jabłka... posypać cynamonem i pychotka!!

ale to chyba nie kulinarny topic :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wracając do tematu coś jest nie tak, gdzie jest Wojtzuch, PumazPiły, Kornel, Michasiek? Gdzie oni wszyscy się podziali? Nie ma ich na pcc od dłuższego czasu. Odpowie mi ktoś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wracając do tematu coś jest nie tak, gdzie jest Wojtzuch, PumazPiły, Kornel, Michasiek? Gdzie oni wszyscy się podziali? Nie ma ich na pcc od dłuższego czasu. Odpowie mi ktoś?

Geo podesłał mi linka, więc niemal od razu odpowiadam.

Pracuję przy komputerze, wyjątkowo intensywnie (taka praca i takie stawki), a potem to już raczej ograniczam siedzenie przed ekranem, jak tylko mogę.

Niemniej jednak akurat dzisiaj oddałem recenzję Fritza 8. Fritza używam od dawna w pełnym zakresie, więc w jeden dzień skleciłem z dziesięć stron Worda, jednak na razie na tym się skończy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No rozumiem Cie, ale brakuje nam Ciebie i innych na PCCENTRE. Napisz coś czasem..... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyłączam się do apelu Qby - miłoby bylo, gdybyś od czasu do czasu znalazł dla nas chwilę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten apel tyczy się wszystkich których wymieniłem!!(nie tylko Wojtzucha)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj przepraszam :*. Wiadomo że to przecież nie była pełna lista. Ale za to z Tobą rozmawiałem osobiście (i wszystko wyjaśnione) a z nimi nie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
a mnie nie wymienili na liście :(

Ty się chyba powinieneś starać, żeby Cię nie wymieniono na liście.

Dziwni ludzie :P.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
a mnie nie wymienili na liście :(

To raczej mało prestiżowa lista ;)

oj przepraszam :*. Wiadomo że to przecież nie była pełna lista. Ale za to z Tobą rozmawiałem osobiście (i wszystko wyjaśnione) a z nimi nie :)

Qba stara się ożywiać nasze forum :) I dzięki wielkie mu za to!

P.S. Redakcję zachęcam do "odzastrzeżenia" swoich numerów GG, żebym nie musiał odmawiać Qbie ich podania ;) [Za co przepraszam :(]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
:) Właśnie proszę o udostępnienie swoich numerów gg a jeśli to możliwe to numerów takich ludzi jak np. IwanCieplaty, Michasiek i innych starych wyjadaczy PCCENTRE!!!!(bo skoro ich tu nie ma to nie udostępnią bo nawet tego nie przeczytają). Troszke byłem zły na Ciebie Marku ale poszedłem po rozum do głowy i zrozumiałem że masz rację, nie masz za co przepraszać. A więc jak ktoś coś bedzię wiedział o numerach gg tych osobników to proszę mi pisać na gg 5554603!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A więc jak ktoś coś bedzię wiedział o numerach gg tych osobników to proszę mi  pisać na gg 5554603!!

Uprzednio proszę zapytać te osoby, czy chcą udostępnić swój numer...

P.S. Qba - Michasiek = Iwan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Więc i ja za siebie odpowiem. Może sie powtórze, ale... nie sądze, abym miewał jakieś korzyści z bywania tutaj, pewnie i materialistą jestem, bo za freeko już nie robię. Nadto - aktualnie książkę piszę, wydawnictwa i te sprawy, więc też czasu brakuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A gdzieś płacą za pisanie na forum? :> [bo tego dotyczy ten wątek :)]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czego dotyczy wątek, ejno dpowiadałem na pytanie: "gdzie jest Wojtzuch, PumazPiły, Kornel, Michasiek? Gdzie oni wszyscy się podziali? Nie ma ich na pcc od dłuższego czasu."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...