michasiek 0 Zgłoś Napisano 7 Lipiec 2004 Grając w hitmana3 napotkałem dość zabawną osobliwość w zachowaniu martwych postaci - pragnę się tym podzielić ;] Zapraszam do prezentowania innych mniej lub bardziej nienormalnych zajwisk zachdzących w grach ;] Po kliknieciu na obrazek - duża wersja... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PUMAzPILY 0 Zgłoś Napisano 14 Lipiec 2004 Kiedyś się śmiałem, gdy gdzieś widziałem obrazek z Vice City jak ayto zostaje bez kółek i komentarz A WYSZEDŁEM TYLKO NA CHWILę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Zgłoś Napisano 14 Lipiec 2004 Gram ostatnio znowu w Broken Sword: The Sleeping Dragon. Wczoraj natknąłem się na genialny fragment. George znajduje werset z Biblii, ale chociaż nie wie gdzie to jest i musi specjalnie sprawdzić w znajdującym się niedaleko egzemplarzu tej księgi gdzie on leży, to w swoich notatkach, które na bieżąco prowadzi i gracz ma do nich bezpośredniio dostęp spod inventory jakoś nie miał co do tego wątpliwości i napisał, że to werset z Objawienia 1 rozdział werset 3 jeszcze przed sprawdzeniem. Druga sprawa, to to, że po zastrzeleniu mnie przez strażnika gra przywróciła mnie już w miejscu, do którego próbowałem się przedostać, w trakcie to którego przedostawania się zostałem zastrzelony jak kaczka. Wracam do grania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PUMAzPILY 0 Zgłoś Napisano 17 Lipiec 2004 Tak mi się parę poprzypominało 1. Z gry Indiana Jones - wstrząśniety, ale nie zmieszany 2. What are youwaiting for?Christmas? Z Duke'a 3. Franz pijaku, wstawaj, bo rano będzie Cię kark bolał - to jest text który sam dodałem w myśli, gdy zobaczyłem gościa leżącego na pudle i głowa zwisająca :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lidzik 0 Zgłoś Napisano 3 Grudzień 2004 a mi broken sword nie działa buuuuuuuuuuuuuu :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PUMAzPILY 0 Zgłoś Napisano 3 Grudzień 2004 a mi broken sword nie działa buuuuuuuuuuuuuu :cry: A to dlaczego? Co się dzieje. Pomogę Ci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lidzik 0 Zgłoś Napisano 3 Grudzień 2004 żle przegrana płyta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spieq 0 Zgłoś Napisano 12 Grudzień 2004 W GTA3 miałem kiedyś sytuację psychodeliczną... Mianowicie jadę taksówką i w pewnym momencie postanowiłem jednak zmienić autko na jakieś zwrotniejsze... Bezwiednie wsiadłem do... taksówki i połapałem się dopiero po paru sekundach, rozglądam się wokół, a tu same żółte taksówki...! Złapałem przypadkowo jakiegoś buga w grze. Historia ta stała się tematem wielu anegdot związanych z rodzajami prochów, które niechybnie musiałem spożywać itd. W każdym razie do dziś pozostało mi to w sygnaturce na forum twojepc.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Zgłoś Napisano 12 Grudzień 2004 Swego czasu jak grałem w starcrafta, zauważyłem taki bug że zerglinki potrafiły zrobić się niewidzialne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BIGger 0 Zgłoś Napisano 13 Grudzień 2004 a mi broken sword nie działa buuuuuuuuuuuuuu :cry: Mi rowniez, gra po zrobieniu kopii(oczywiscie w ramach zabezpieczenia w razie kradziezy ), gra nie chce chodzic. Klikam 2-krotnie na ikonke Broken sword: Sleeping Dragon iiii... nic :-P Help me! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hildek 0 Zgłoś Napisano 30 Kwiecień 2006 Wiele jest takich błedów że wchodzi się w ściane albo co mi się udało w burnoutacie revenge spać w dół Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Zgłoś Napisano 30 Kwiecień 2006 jedynie co mi się przytrafiło to wpadniecie w ,,czarna dziure" (w zasadzie była niebieska) przez moja postac w GTA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Zgłoś Napisano 1 Maj 2006 Mi rowniez, gra po zrobieniu kopii(oczywiscie w ramach zabezpieczenia w razie kradziezy ), gra nie chce chodzic. Klikam 2-krotnie na ikonke Broken sword: Sleeping Dragon iiii... nic :-P Help me! <{POST_SNAPBACK}> To instaluj i odpalaj grę z oryginalnej płytki... a potem czym prędzej schowaj do sejfu oczywiście plecami zasłaniając szyfr bo potencjalni złodzieje BSa mogą czaić się wszędzie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach