karol443 0 Zgłoś Napisano 30 Grudzień 2019 Czy jak będę budował dom to będzie mi potrzebny podnośnik koszowy który znalazłem na adres www . Bardzo bym prosił o mądre odpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stepian21 1 Zgłoś Napisano 24 Styczeń 2020 Może lepiej będzie postawić coś drewnianego? Będzie to na pewno dobre w przypadku, gdy ogranicza nas budżet. Ja w tym celu przeglądałbym ofertę http://www.wakodomy.pl/ . Natknąłem się na nią na innym forum i według mnie jest bardzo atrakcyjna. W takich cenach nie widziałem jeszcze domów drewnianych. Koniecznie to sprawdźcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rottengt 0 Zgłoś Napisano 30 Styczeń 2020 Witam was wszystkich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Olgr3 0 Zgłoś Napisano 18 Styczeń 2021 Pytanie głupie i z reklamą, więc nie licz na "mądre odpowiedzi"... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach