Dejwida_2 0 Zgłoś Napisano 20 Maj 2019 Chcemy przeniesc nasza obecna strone i domeny do innego uslugodawcy, bo ten niestety nawala. Widzielismy, ze nazwa.pl ma dobra oferte, macie z nimi jakies doswiadczenia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taurynka 0 Zgłoś Napisano 22 Maj 2019 My wspolpracujemy z nimi od kilku lat. Wczesniej mielismy innego uslugodawce ale tam ciagle cos sie wieszalo a kontakt z infolinia byl kiepski. Na nazwie problemow nie mam, sa fajne programy partnerskie i szybkie serwery vps Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dejwida_2 0 Zgłoś Napisano 30 Maj 2019 jedyny chyba minus to wyzsza cena, ale przynajmniej placi sie za jakosc cnie? widze, ze nie tylko ja mialam niezle przygody.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
typka7 0 Zgłoś Napisano 20 Czerwiec 2019 Ceny z kosmosu. Porównaj sobie ile będzie kosztować pakiet domena + hosting na Firehost. Odpal sobie jeszcze test i porównaj jakość. Naprawdę przepłacanie jest pozbawione sensu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mornishon21 1 Zgłoś Napisano 25 Sierpień 2019 W dniu 20.06.2019 o 17:30, typka7 napisał: Ceny z kosmosu. Porównaj sobie ile będzie kosztować pakiet domena + hosting na Firehost. Odpal sobie jeszcze test i porównaj jakość. Naprawdę przepłacanie jest pozbawione sensu. A na tym firehost jest możliwy dostęp przez SSH? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnnaZ82 0 Zgłoś Napisano 4 Listopad 2019 Hej, ja mogę polecić https://unistyle.pl/ Mają fajny hosting, dużo ciekawych rozwiązań wejdźcie zobaczcie. sama korzystam z ich usług więc mogę polecić :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach