Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Astris

All in one do 2000 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry. Proszę o pomoc i poradę: Chce kupić desktop 'All in One', np.  Lenovo AiO 520-22IKU

Komputer będzie służył  do użytku domowego, przeglądania internetu, od czasu do czasu do pracy biurowej z domu, nie będzie używany do grania w gry komputerowe.

Chciałabym, aby komputer był sprawny  i starczył na następne pare lat ( najlepiej na kolejne  10 lat) :)

Czy ten Lenovo AiO 520-22IKU jest dobrym rozwiązaniem? Czy może jest jakiś lepszy w tej cenie? Nie znam się na komputerach, więc proszę Was o pomoc.

Może mi coś polecicie? Planowany budżet to 2000 zł.

Dziękuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, ja ostatnio też rozglądałam się za stacją roboczą All in One i muszę powiedzieć, że wybór padł na Lenovo, nie ze względu na cenę ale ogólnie bardzo podoba mi się ich wykonanie i wszystkie podzespoły. Znajomy polecił mi tą stronę: https://itnes.pl/komputery-aio/komputery-aio-lenovo/ i muszę stwierdzić, że jestem mega zadowolona. Niezbyt znam się na komputerach ale myślę, że to jak najbardziej trafny wybór i nie będę żałować :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A specyfikację to gdzie można znaleźć? Bo o ile mi dobrze wiadomo, to AiO 520-22IKU występuje w kilku nieco różnych wariantach...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...