Astris 0 Zgłoś Napisano 22 Kwiecień 2019 Dzień dobry. Proszę o pomoc i poradę: Chce kupić desktop 'All in One', np. Lenovo AiO 520-22IKU Komputer będzie służył do użytku domowego, przeglądania internetu, od czasu do czasu do pracy biurowej z domu, nie będzie używany do grania w gry komputerowe. Chciałabym, aby komputer był sprawny i starczył na następne pare lat ( najlepiej na kolejne 10 lat) Czy ten Lenovo AiO 520-22IKU jest dobrym rozwiązaniem? Czy może jest jakiś lepszy w tej cenie? Nie znam się na komputerach, więc proszę Was o pomoc. Może mi coś polecicie? Planowany budżet to 2000 zł. Dziękuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ariastark23 0 Zgłoś Napisano 7 Maj 2019 Hej, ja ostatnio też rozglądałam się za stacją roboczą All in One i muszę powiedzieć, że wybór padł na Lenovo, nie ze względu na cenę ale ogólnie bardzo podoba mi się ich wykonanie i wszystkie podzespoły. Znajomy polecił mi tą stronę: https://itnes.pl/komputery-aio/komputery-aio-lenovo/ i muszę stwierdzić, że jestem mega zadowolona. Niezbyt znam się na komputerach ale myślę, że to jak najbardziej trafny wybór i nie będę żałować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kotceleczk2 0 Zgłoś Napisano 31 Maj 2019 Witam serdecznie, polecam stronkę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrekwrona 0 Zgłoś Napisano 3 Czerwiec 2019 To nie lepiej zlozyc cos samemu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ShelfIm 0 Zgłoś Napisano 7 Czerwiec 2019 kompy aio są kompletnie bez sesnu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GolKayak 0 Zgłoś Napisano 19 Czerwiec 2019 raczej nie ma sesnsu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FlavorEin 0 Zgłoś Napisano 21 Czerwiec 2019 a polecacie te kompy aio? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sevodia 0 Zgłoś Napisano 2 Lipiec 2019 A specyfikację to gdzie można znaleźć? Bo o ile mi dobrze wiadomo, to AiO 520-22IKU występuje w kilku nieco różnych wariantach... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LengthyUp 0 Zgłoś Napisano 4 Lipiec 2019 chyba bez sensu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach