Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
red100

Gdzie kupić buty do biegania

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam czegoś dobrego do 400 zł.

Możecie polecić jakieś dobre sklepy? 

Ewentualnie konkretne modele butów do biegania? 

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do biegania:

https://www.dobiegania.pl

Bardzo duży wybor ciuchów do biegania, dobra jakość i co najważniejsze dobre ceny. W sklepie czesto dają różnego rodzaju promocje, również na te nowe kolekcje, które rzadko kiedy są ww promocjach w sklepach stacjonarnych ( aktualnie w sklepie jest wiosenna promocja tak więc wiele modeli jest obniżonych cenowo o jakieś 20%).

Poza tym sklep jest autoryzowany tak wiec kupujesz tam oryginalne obuwie. Nie polecam natomiast kupowania na allegro czy na olx bo jest tam wiele podróbek i sam raz się na taka podróbke nadziałem. 

Edytowane przez Elion

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To należy do Twojej własnej decyzji. Nikt jej za Ciebie nie podejmie pod tym względem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Strasznie podobają mi się buty sportowe i równie mam ich w szafie co najmniej zbyt wiele :D. Pocieszcie mnie, że nie jestem w tym sama. . Koleżanka z pracy poleciła mi ostatnio bardzo fajną stronę z butami: https://www.czasnabuty.pl/ . Jak myślicie, znajdę tam coś dla siebie? Podobają się wam jakieś kroje? Do mnie ich oferta trafia w stu procentach i na pewno sobie coś zamówię. Dajcie znać, jestem ciekawa opinii. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli biegacie to warto też zadbać o odpowiednią dietę. Np. takie coś  diety pudełkowe . Bieganie bez diety to strata czasu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nike lub Adidas do biegania, radziłabym sprawdzić też w decathlonie jeśli nie musisz mieć mega firmowych, bo tam mają całkiem solidne a niedrogie obuwie sportowe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...