Maxley 0 Zgłoś Napisano 22 Luty 2019 Początkowo chciałem kupić sobie tańszy sprzęt, tak do max 300-400 zł, jednak porozmawiałem ze znajomym, który sprawił sobie jakiś czas temu taki chiński sprzęt no name i nie jest zadowolony. Tablet ma problemy z gniazdem ładowania, poza tym bateria trzyma w nim bardzo krótko. Marzy mi się coś porządnego, tablet będzie używany często bo ostatnio sporo jestem w delegacjach Postanowiłem dać 1500 zł. Uważacie, ze lepiej jest kupić tablet Samsunga czy może jednak iść w Apple? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RedRoger 8 Zgłoś Napisano 22 Luty 2019 Lenovo TAB P10 (ZA440004PL) masz w komputroniku i sferis za 1299zł Lub droższa wersja z 4G/LTE za tyle samo ale z 32GB dyskiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HoneyBee 31 Zgłoś Napisano 5 Marzec 2019 Wyżej wspomniany Lenovo TAB P10 to dobra opcja, solidny sprzęt. Bardzo wydajny, fajnie działa na 4 GB Ram. Ewentualnie nieco starszy model z 3 GB ram, ale mocniejszym prockiem i potężną baterią - Lenovo Yoga Tab 3 10 Plus, min . 1449 zł w sklepie sferis. Tylko brak mu LTE - nie wiem czy potrzebujesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasbeheert7 0 Zgłoś Napisano 12 Marzec 2019 Czesc Polecam Lenovo MIIX 320-10ICR. Sama mam i jestem bardzo zadowolona. Dodatkowym atutem jest to, że posiada dołączaną klawiaturę dzięki czemu w 5 sekund może zamienić się w komputer :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starkeeper 10 Zgłoś Napisano 14 Marzec 2019 (edytowane) W dniu 5.03.2019 o 17:26, HoneyBee napisał: Wyżej wspomniany Lenovo TAB P10 to dobra opcja, solidny sprzęt. Bardzo wydajny, fajnie działa na 4 GB Ram. Ewentualnie nieco starszy model z 3 GB ram, ale mocniejszym prockiem i potężną baterią - Lenovo Yoga Tab 3 10 Plus, min . 1449 zł w sklepie sferis. Tylko brak mu LTE - nie wiem czy potrzebujesz. Jeżeli LTE nie jest wymogiem, to znacznie bardziej opłaca się pójść wg mnie w takich pieniądzach w iPada MR7F2FD (2018). Wyświetlacz Retina, zdecydowanie lepszy, w zasadzie najlepszy na swojej półce. Procesor, RAM - na papierze mniej, ale optymalizacja apple'a sprawa, że płynność działania na tym samym poziomie, do tego świetne wykonanie, bardzo dobre audio (na słuchawkach). Edytowane 14 Marzec 2019 przez starkeeper Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bippson 0 Zgłoś Napisano 8 Czerwiec 2019 Jeżeli rozważasz tablet na Windows i nie boisz się poleasinga, to możesz rozważyć taki Lenovo ThinkPad Tablet Jak na 900zł sporo to potrafi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CynicalWof 0 Zgłoś Napisano 12 Czerwiec 2019 potwierdzam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CuriousEin 0 Zgłoś Napisano 20 Czerwiec 2019 lenovo polecaqm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CynicalKaj 0 Zgłoś Napisano 27 Czerwiec 2019 na pewnoi nie lenovo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilmajchrzak 0 Zgłoś Napisano 28 Czerwiec 2019 19 godzin temu, CynicalKaj napisał: na pewnoi nie lenovo Uzasadnij jak możesz. Sam mam Lenovo od bardzo dawna i wszystko działa nienagannie. System jest szybki i intuicyjny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BugTransport 0 Zgłoś Napisano 5 Lipiec 2019 nie ma dorbych w tej ce4nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
queenie58 0 Zgłoś Napisano 8 Październik 2019 Wydaje mi się, że powinnaś odłożyć jeszcze troszkę pieniążków i kupić coś znacznie lepszego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pasionatka 0 Zgłoś Napisano 9 Październik 2019 Jeśli jeszcze rozważasz coś tańszego do sprawdz tablety Krüger&Matz . Ja mam tani model już kilka lat i nie było z nim problemu, a z tanim chińczykiem prestigo już się jednak zdarzały bo taki też mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domi.nika 9 Zgłoś Napisano 16 Październik 2019 Polecam szukać tabletu na stronie https://vobis.pl/. Może zainteresują cię takie modele :L - https://vobis.pl/mobile/tablety/samsung-galaxy-tab-a-sm-t590nzkaxeo - https://vobis.pl/mobile/tablety/tablet-samsung-galaxy-tab-a-10-1-sm-t510nzddxeo-zloty - https://vobis.pl/mobile/tablety/huawei-t5-10-wifi-black-2-16gb-demo-p Więcej modeli na https://vobis.pl/mobile/tablety Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
apple16 0 Zgłoś Napisano 18 Listopad 2019 Ja planowałem kupno nowego sprzętu, ale naprawa iPad Warszawa okazała się bardziej korzystna, no i w duchu less waste. Serio, lepiej naprawić dobre, sprawne urządzenie niż kupować kolejny model o słabej specyfikacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
christine87 0 Zgłoś Napisano 12 Grudzień 2019 Ja korzystam z iPada i jestem zadowolona. Nie chciałabym posiadać tabletu z Androidem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ubeahan 0 Zgłoś Napisano 25 Luty 2020 Zgodzę się z poprzednią wypowiedzią. Ja również nie chciałabym mieć tableta z Androidem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beer.ronaldo 0 Zgłoś Napisano 27 Luty 2020 A ja właśnie uważam, że tablety od Samsunga są świetnej jakości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach