lilja 0 Zgłoś Napisano 18 Grudzień 2018 Poleccie prosze jakąś fajną grę strategiczną :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perhar 0 Zgłoś Napisano 8 Styczeń 2019 total war Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Royal-Comp 0 Zgłoś Napisano 8 Styczeń 2019 Również polecam serie Total War - to świetne gry strategiczne. Możesz zainteresować też klasycznymi - StarCraftem czy WarCraftem jeżeli lubisz strategie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DrewianyOn 0 Zgłoś Napisano 17 Styczeń 2019 Obecnie nie mam czasu grać, ale seria Total War wymiata! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
happy01 0 Zgłoś Napisano 24 Styczeń 2019 happy wheels game. Try playing! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gom4z 0 Zgłoś Napisano 1 Luty 2019 bo4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
justi12 0 Zgłoś Napisano 16 Luty 2019 Warcraft, Starcraft to klasyki na pewno grałeś. Z klasyków polecę jeszcze kultową Majesty 2. Z elementami RPG może Warhammer Dawn of War, albo niedokończeni Settlersi czyli: Champions of Anteria. Pozatym Heros of Might and Magic albo Kings of Bounty (takie herosi tylko gramy caly czas jednym herosem). Duzo tego jest - pytanie w jakim klimacie lubisz:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukaszek_35 0 Zgłoś Napisano 23 Marzec 2019 Ja niestety ostatnim czasy nie mam kompletnie wolnej chwili na granie w gry komputerowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lara1978 0 Zgłoś Napisano 24 Marzec 2019 Mi już coraz trudniej jest znaleźć gry, w które jeszcze bym nie grała. Ale znalazłam fajną stronkę - http://ifun4all.com/ gdzie znalazłam kilka bardzo intrygujących tytułów - zarówno gry komputerowe jak i planszówki. Wszystko w dość mrocznym klimacie, który z pewnością mi odpowiada. Więc może tam coś mnie zainspiruje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz398 0 Zgłoś Napisano 30 Marzec 2019 Polecam po prostu Tower Defensy. Strategię masz tam całkiem fajną. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HoneyBee 31 Zgłoś Napisano 8 Kwiecień 2019 Coś od Techlandu możesz pograć, dobre strategie mieli. Niskie ceny teraz zrobili, jakaś promocja - https://www.sferis.pl/strategiczne-4122?f=f%3A256 No i tak za 25 zeta możesz pograć w świetne Age of Wonders III, za 14 zł Beholder - super gierka, klimat dość specyficzny Czy też Endless Legend za 30 zł, lub kosmiczne Endless Space - Emperor Edition za 9 zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fionnka009 0 Zgłoś Napisano 20 Kwiecień 2019 Nie wiem jak wy, ale ja bardzo lubie raz na jakiś czas wrócić do klasyków ;D Najczęściej jest to Gothic, ale jeśli chodzi o gry typowo strategiczne to też oczywiście coś się znajdzie. Polecam gre Stronghold Crusader, na pewno graliście w popularną Twierdzę Zapaleni gracz według mnie powinni zainwestować też w coś do swojej wygody. Fotel to podstawa. Ja też sobie chwale biurko od https://mobiusdesk.pl Na długie rozgrywki świetnie się sprawdzają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Biava46 0 Zgłoś Napisano 23 Kwiecień 2019 Niespecjalnie znam się na tym niestety. Miejmy nadzieję, że ktoś inny tu pomoże. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elion 1 Zgłoś Napisano 29 Maj 2019 (edytowane) Mam wrażenie, ze w ostatnim czasie coraz mniej jest wypuszczanych dobrych gier strategicznych Gry tego rodzaju bardzo lubię z uwagi na to, ze lubię myśleć podczas grania. Jesli jednak macie ochotę na jakieś klasyki to polecam Cywilizację Hearts of Iron Age of Empires II ewentualnie cały cykl Heroes ( niektórzy narzekaja na ostatnie wydania, ze nie mają klimatu, jednak mi również się podobają). Sam aktualnie z utęsknieniem czekam na Cyberpunk 2077 https://zagrano.pl/cyberpunk-2077/ - ciekaw jestem kiedy wyjdzie. Edytowane 29 Maj 2019 przez Elion Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lonely 0 Zgłoś Napisano 12 Czerwiec 2019 Witam gorąco wszystkich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bury10 0 Zgłoś Napisano 13 Czerwiec 2019 Z oldschoolowych strategii to Sacrifice. świetna mieszanka rtsa - trzecioosobowej gry akcji. IMHO lepsza niż WarCraft III Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MalgorzataMili 0 Zgłoś Napisano 7 Lipiec 2019 Ja przechodze ponownie Wiedzmina 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monko 0 Zgłoś Napisano 20 Wrzesień 2019 WOW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rhegmann 0 Zgłoś Napisano 14 Październik 2019 Widzę, że nie tylko ja jestem uzależniona od gier Mówię to oczywiście w dobrym tego słowa znaczeniu! W zimowe wieczoru lubię pograć w przeróżne gry by odstresować się od pracy. Chciałabym poczuć się jak prawdziwy grać i zainwestować w biurko gamingowe i odpowiedni fotel. Czy znacie sklep online PRO-GAMER? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pobieros 0 Zgłoś Napisano 17 Październik 2019 Jeśli już w coś grać to warto pobrać z tutaj. Pobierz zupełnie darmowe gry z naszej strony. Gry do pobrania za darmo. Gry na Pc oraz inne platformy. darmowe gry do pobrania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fusznik 0 Zgłoś Napisano 17 Listopad 2019 Sudden Strike - staroć, ale dalej jest konkretnym wyzwaniem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuna88 0 Zgłoś Napisano 28 Listopad 2019 Ja ostatnio pykam w Twierdzę, wiem, staroć, ale zestarzała się godnie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldek66 0 Zgłoś Napisano 11 Grudzień 2019 Zapraszam na bananki jest tu dużo gier online i eventów: https://www.bananki.pl/event/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz_w 0 Zgłoś Napisano 23 Grudzień 2019 Nie gram w gry strategiczne. Nie polecę Ci nic dobrego z tego powodu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jutuber 0 Zgłoś Napisano 6 Styczeń 2020 (edytowane) warcraft 3 ____________________ https://baltic-interiors.com/projektowanie-wnetrz-warszawa/ Edytowane 11 Marzec 2022 przez jutuber Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach