Elion 1 Zgłoś Napisano 5 Październik 2018 Czy ktos ostatnio kupował sobie nowy materac do sypialni? Co wybrać? Na co zwrócic uwagę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
heniutek 1 Zgłoś Napisano 22 Październik 2018 Zacznijmy od tego, że większość z nas nie ma pojęcia, jaka twardość byłaby najodpowiedniejsza. Szukałem też długo odpowiedzi na to pytanie, dowiedziałem się ze strony sklepu z materacami materace-viscotherapy.pl. Wszystko odpowiednio wyjaśnione w sposób prosty i zrozumiały. Wiedziałem wtedy, jakiego materaca będę potrzebował. Znalazłem taki w tym sklepie i zakupiłem go. Czas dostawy był bardzo krótki. Pierwszych kilka nocy ciężko było się przestawić z zapadającego się materaca na średniotwardy. Warto było - rano nie doskwiera mi ból pleców, tak jak miało to miejsce wcześniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
slow 0 Zgłoś Napisano 25 Czerwiec 2019 W dniu 22.10.2018 o 10:48, heniutek napisał: Zacznijmy od tego, że większość z nas nie ma pojęcia, jaka twardość byłaby najodpowiedniejsza. Szukałem też długo odpowiedzi na to pytanie, dowiedziałem się ze strony sklepu z materacami materace-viscotherapy.pl. Wszystko odpowiednio wyjaśnione w sposób prosty i zrozumiały. Wiedziałem wtedy, jakiego materaca będę potrzebował. Znalazłem taki w tym sklepie i zakupiłem go. Czas dostawy był bardzo krótki. Pierwszych kilka nocy ciężko było się przestawić z zapadającego się materaca na średniotwardy. Warto było - rano nie doskwiera mi ból pleców, tak jak miało to miejsce wcześniej. to prawda, że trzeba fachowej porady. Jestem przekonany, że w tym sklepie pracują specjaliście w zakresie doboru materaca https://salonsnu.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kalamarnica 0 Zgłoś Napisano 9 Sierpień 2021 Termoelastyczny materac. Takie ma w swojej ofercie m.in. Comfortbe https://www.comfortbe.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Krisiti90 0 Zgłoś Napisano 14 Sierpień 2021 No i to jest dobre pytanie. Ja to myślałam, że pójdę do sklepu i kupię, no ale nie jest to takie oczywiste, bo materacy, rodzajów materacy jest bardzo dużo. Wcześniej warto sobie coś w internecie poczytać. Ja przynajmniej wiem jaki wymiar mam kupić:P Są to Materace 140x200. Nie za duże, nie za male Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
sodowawoda 3 Zgłoś Napisano 4 Czerwiec 2022 ja kupowalam na stronie materacyk.pl bardzo dobra jakosc, materac lateksowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi