Tomo33 2 Zgłoś Napisano 4 Wrzesień 2018 Witam wszystkich zainteresowanych tematem. Chciałbym Wam polecić oferte maja lewy bs deco , jest to strona na ktorej znajdziecie różnorodne wkłady kominkowe. Wedug mnie ich oferta jest genialna, dostosowana do najróżniejszych indywidualnych potrzeb klientow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Smutna4 0 Zgłoś Napisano 4 Wrzesień 2018 Ciekawy temat, czekam na inne odpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
juliia 0 Zgłoś Napisano 5 Wrzesień 2018 Według mnie kominek w salonie jest już passe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Lastafa 0 Zgłoś Napisano 6 Październik 2019 Do tego zagadnienia nie można podejść po macoszemu. W mojej ocenie powinno postawić się na jakość, by potem cieszyć się z bezawaryjnej pracy kominka przez długie lata. Na rynku wybór jest ogromny, ale moim zdaniem sens mają wyłącznie polskie produkty. Dobre wkłady kominkowe bielsko produkowane są przez firmę Waligóra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi