beniaen 0 Zgłoś Napisano 30 Sierpień 2018 (edytowane) Hej. Szukam jakiejś strony internetowej, która oferuje oryginalne https://staviori.pl/pierscionki-zareczynowe . Brak prosił mnie o pomoc. Czy ktoś z Was może mi coś polecić? Edytowane 12 Wrzesień 2018 przez beniaen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
warkoczyki 0 Zgłoś Napisano 31 Sierpień 2018 Tiffany and co Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
nielubiezimy 1 Zgłoś Napisano 16 Wrzesień 2020 Ja oglądałem ostatnio pierścionki zaręczynowe na Arena.pl. Sprzedają tam różne firmy jubilerskie, hurtownie itd, wybór jest więc bardzo duży. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Fionnka009 0 Zgłoś Napisano 21 Styczeń 2022 No panowie zbliżają się Walentynki więc może i czas pomyśleć o zakupach biżuterii. Na pewno każda kobieta ucieszy się z takiego prezentu, no a jak to będzie pierścionek zaręczynowy to już tym bardziej. No ale to już wy wiecie czy to odpowiedni czas i czy Walentynki to jest odpowiednia okazja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi