495 0 Zgłoś Napisano 16 Sierpień 2018 Dzień dobry, szukam w miarę dobrego darmowego VPS. VPS potrzebny głównie do testów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Falowniki24 0 Zgłoś Napisano 5 Wrzesień 2018 Zupełnie darmowego VPS'a raczej nie znajdziesz - co najwyżej jakiś czasowy trial. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leerdoel8j 0 Zgłoś Napisano 10 Wrzesień 2018 Ciężko mi coś doradzić w tej materii. Raczej nie będę w stanie pomóc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daris 0 Zgłoś Napisano 23 Październik 2018 Ależ proszę bardzo, ja korzystam z usług Hekko, mają najlepsze oferty na rynku jak dla mnie a korzystałem już z kilku innych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
typka7 0 Zgłoś Napisano 13 Listopad 2018 Firehost wychodzi tanio, a VPSa testujesz całkowicie za darmo. I radzę właśnie ten kierunek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taurynka 0 Zgłoś Napisano 27 Luty 2020 darmowe są do bani, zaczynalam od takiego i zaczal mnie draznic juz po 2 miesiacach.. przenioslam sie na nazwe i tu jest dobrze, nie ma na co narzekac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mornishon21 1 Zgłoś Napisano 12 Czerwiec 2020 Z darmowym VPS nie spotkałem się nigdy. Chyba że jakaś firma da na testy przez jakiś okres czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach