patkamrr 0 Zgłoś Napisano 15 Sierpień 2018 Od lat jestem krótkowidzem i nie wyobrażam sobie życia bez okularów. Teraz postanowiłam troszkę to zmienić i kupić soczewki na https://wzrok24.pl/szkla-soczewki-kontaktowe/soczewki-sferyczne/, które mogą stać się alternatywą dla okularów. Jak myślicie to dobre rozwiązanie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AgataNodi 0 Zgłoś Napisano 13 Luty 2019 Zmiana na soczewki zrobi Ci dobrze, na pewno Twoja buzia będzie wyglądała zupełnie inaczej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Alffie 0 Zgłoś Napisano 14 Luty 2019 Tylko wbrew pozorom nie tak łatwo jest dobrać odpowiednie soczewki, mi się udało metodą prób i błędów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Stepian21 1 Zgłoś Napisano 30 Kwiecień 2020 Cześć, jeśli zastanawiacie się nad kupnem soczewek to warto również pamiętać o zakupie kropli do oczu. Pozwolą one wam pozbyć się uczucia zmęczenia, pieczenia czy suchości oczu. Mogą one być źródłem ulgi. Ze swojej strony mogę wam polecić te krople https://www.szkla.com/1483_bioair-10-ml-krople-nawilzajace.html . Sam ich używam i muszę powiedzieć, że jestem naprawdę zadowolony z ich działania. Dzięki nim umożliwiam sobie intensywne i długotrwałe nawilżanie oczu. Dodatkowo pracuję często przy komputerze, dlatego redukcja zmęczenia oczu naprawdę jest dla mnie zbawieniem. Krople do oczu redukują niekorzystne efekty, które pojawiają się podczas zmęczenia dlatego poprawiają one tak naprawdę jakość widzenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kolendra 0 Zgłoś Napisano 13 Styczeń 2021 czy komuś się pogarszał wzrok z miesiąca na miesiąc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
anomas 0 Zgłoś Napisano 28 Styczeń 2021 Ja tak miałam... co się okazało, ze to zacma... Dlatego dodatkowo zainwestowałam w dobrego lekarza w klinice mega lens. To był dr Czubak pierwsza wizyta była za darmo. a Potem operacja na zaćmę to juz poszło z górki... Ale i tak się bałam, ze cos pójdzie nie tak. ostatecznie wzrok odzyskałam w przeciągu 6 dni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi