malap 0 Zgłoś Napisano 9 Sierpień 2018 Witam najmilej jak umie, pozdrawiam serdecznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
ogien 0 Zgłoś Napisano 10 Sierpień 2018 Z racji, że jestem nowa, chciałam się przywitać, więc cześć wszystkim ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
karolzbój 0 Zgłoś Napisano 10 Sierpień 2018 Witam i pozdrawiam serdecznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Anetio 0 Zgłoś Napisano 15 Sierpień 2018 Cześć Wszystkim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
listekq 0 Zgłoś Napisano 16 Sierpień 2018 Fajnie w końcu się uaktywnić na tym forum, witam Was serdecznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
malykotek00 0 Zgłoś Napisano 17 Sierpień 2018 Hejcia miłego dnia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
vita 0 Zgłoś Napisano 17 Sierpień 2018 Cześć wszystkim Urwisom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
cyfrowy 0 Zgłoś Napisano 17 Sierpień 2018 Witam wszystkich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
jessica0 1 Zgłoś Napisano 18 Sierpień 2018 Hej, hej, hej, tak się witam bo jestem nowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
ciasteczko55 0 Zgłoś Napisano 21 Sierpień 2018 Witam wszystkich bardzo serdecznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tuszmek 0 Zgłoś Napisano 21 Sierpień 2018 Cześć Wszystkim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
tasiemka 1 Zgłoś Napisano 21 Sierpień 2018 Witam wszystkich zarejestrowanych tu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
mimumi 0 Zgłoś Napisano 23 Sierpień 2018 Siema WamSiema Wam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
extremalna 0 Zgłoś Napisano 23 Sierpień 2018 Z przyjemnością dołączam do użytkowników tego forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
hypernova 0 Zgłoś Napisano 24 Sierpień 2018 Witam wszystkich forumowiczów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Martinec 0 Zgłoś Napisano 24 Sierpień 2018 Cześć Wszystkim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
ziomekogonek 0 Zgłoś Napisano 1 Wrzesień 2018 Witam wszystkich bardzo serdecznie, pozdrawiam i życzę miłego dnia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
ulubienica 0 Zgłoś Napisano 2 Wrzesień 2018 Witam serdecznie wszystkich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Henrox 0 Zgłoś Napisano 3 Wrzesień 2018 Cześć Wszystkim Henryk z tej strony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
zlota55 0 Zgłoś Napisano 3 Wrzesień 2018 Cześć Henryk pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
rzadka2 0 Zgłoś Napisano 4 Wrzesień 2018 Witam wszystkie miłe mordki obecne na tym forum : ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
unikat 0 Zgłoś Napisano 4 Wrzesień 2018 Cześć wszystkim, jestem Maja i jestem nowa na tym forum, miło tu być Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Agrama 0 Zgłoś Napisano 5 Wrzesień 2018 Cześć Wszystkim Aga się kłania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
superowa 0 Zgłoś Napisano 5 Wrzesień 2018 Witam i przy okazji miłego dnia życzę ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
love123 0 Zgłoś Napisano 5 Wrzesień 2018 Witam i o zdrowie pytam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi