Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Gamer93

Kancelaria adwokacka - rozwód

Rekomendowane odpowiedzi

Hej. Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad rozwodem, po części z mojej winy. Myślałem, żeby zasięgnąć wcześniej porady jakiegoś doświadczonego radcy prawnego bo nie wiem sam na co mogę liczyć. Czy ktoś mógłby polecić mi jakąś dobrą kancelarie we Wrocławiu? Do tej pory znalazłem i-kancelaria.pl/o-kancelarii znacie? Byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z wrocławskich kancelarii na pewno mogę Ci polecić adwokat-wroclaw.eu korzystałem z ich usług przy dwóch, różnych sprawach i zawsze wszystko szło gładko. A wiem, że dosyć często zajmują się rozwodami także mają w tym spore doświadczenie.

• Downvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może lepiej od razu pójść do adwokata? Radca prawny to właśnie jedynie porady, a adwokat od razu mógłby zacząć działać. Jeżeli zdecydowałbyś się na adwokata to nie marnowałbyś pieniędzy na porady, tylko adwokat już zdążyłby się zaznajomić ze sprawą. Znam bardzo dobrą kancelarię, tylko że z Gliwic. Nawet jak Ty nie skorzystasz to może ktoś inny. Kancelaria adwokacka Wojas Pawlak jest tak dobra że pewnie zbyt wiele byś nie utracił podczas rozwodu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie myślałeś, żeby skorzystać z tej oferty  https://kancelariafortis.pl/ ? Mi się wydaje, że jest to jedna z najlepszych kancelarii. Posiadają bardzo atrakcyjne ceny i świetnych specjalistów. Dzięki niem każde Twoje sprawy z pewnością będą rozwiązane. Jak nie wiecie na co postawić to koniecznie zdecydujcie się na to. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo dobra kancelaria adwokacka z krakowa  to  https://prawo-krakow.pl/ My akurat korzystaliśmy z usług odnośnie prawa budowlanego, pomoc  bardzo fachowa, kontaktowa, wszystko dobrze tłumaczy i jest skuteczna w działaniu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...