Gamer93 0 Zgłoś Napisano 5 Sierpień 2018 Hej. Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad rozwodem, po części z mojej winy. Myślałem, żeby zasięgnąć wcześniej porady jakiegoś doświadczonego radcy prawnego bo nie wiem sam na co mogę liczyć. Czy ktoś mógłby polecić mi jakąś dobrą kancelarie we Wrocławiu? Do tej pory znalazłem i-kancelaria.pl/o-kancelarii znacie? Byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
daniel898 0 Zgłoś Napisano 6 Sierpień 2018 Wpisz w google i znajdziesz nie jedną tylko wszystkie kancelarie we Wrocławiu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
nielubiezimy 1 Zgłoś Napisano 14 Wrzesień 2018 Z wrocławskich kancelarii na pewno mogę Ci polecić adwokat-wroclaw.eu korzystałem z ich usług przy dwóch, różnych sprawach i zawsze wszystko szło gładko. A wiem, że dosyć często zajmują się rozwodami także mają w tym spore doświadczenie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Malejonek 0 Zgłoś Napisano 18 Wrzesień 2018 Może lepiej od razu pójść do adwokata? Radca prawny to właśnie jedynie porady, a adwokat od razu mógłby zacząć działać. Jeżeli zdecydowałbyś się na adwokata to nie marnowałbyś pieniędzy na porady, tylko adwokat już zdążyłby się zaznajomić ze sprawą. Znam bardzo dobrą kancelarię, tylko że z Gliwic. Nawet jak Ty nie skorzystasz to może ktoś inny. Kancelaria adwokacka Wojas Pawlak jest tak dobra że pewnie zbyt wiele byś nie utracił podczas rozwodu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
greatboy 0 Zgłoś Napisano 31 Styczeń 2020 A nie myślałeś, żeby skorzystać z tej oferty https://kancelariafortis.pl/ ? Mi się wydaje, że jest to jedna z najlepszych kancelarii. Posiadają bardzo atrakcyjne ceny i świetnych specjalistów. Dzięki niem każde Twoje sprawy z pewnością będą rozwiązane. Jak nie wiecie na co postawić to koniecznie zdecydujcie się na to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
anomas 0 Zgłoś Napisano 28 Styczeń 2021 Bardzo dobra kancelaria adwokacka z krakowa to https://prawo-krakow.pl/ My akurat korzystaliśmy z usług odnośnie prawa budowlanego, pomoc bardzo fachowa, kontaktowa, wszystko dobrze tłumaczy i jest skuteczna w działaniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi