Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Bulgartiw

Przedłużenie Umowy Orange abonament 39.99 (29.99) z wymianą telefonu

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

Kilka tygodni temu Pomarańczowy Operator reklamacyjne umożliwił mi przedłużenie umowy na rok przed jej zakończeniem, także żal nie skorzystać z możliwości przedłużenia umowy. Obecnie od grudnia 2017 użytkuję Xiaomi Redmi 4A, ale chciałbym wrócić do nieco mocniejszego urządzenia. Po kontakcie z Działem Utrzymania Klienta (nie z BOK. W DUK dają lepsze oferty) zaproponowana mi została oferta abonamentu za 29.99 zł + rata za telefon. Nie potrzebuję flagowca, a urządzenia, które zapewni w miarę stabilną pracę przez najbliższe 2 lub 1.5 roku.

Zastanawiam się nad

Huawei P9 Lite 2017 - rata 29 zł

Moto G5S - rata 32 zł

Huawei P Smart - rata 39 zł

Czy warto któregoś z nich wybrać? Pozdrawiam serdecznie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z powyższych modeli wybrałbym albo Moto G5s albo Huawei P9 Lite chociaż dopytaj czy nie ma w opcji modelu P10 lite który jest po prostu lepszy. Każde z tych urządzeń zapewni Ci w miarę dobrą pracę i wydajność na te 1.5 roku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest P10 Lite, ale on wykracza cenowo poza moje wymagania. Jest też wariant z Mate 10 Lite. Abonament z ratą 73.99 zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z takimi cenami doradzałbym pójście w stronę Huawei P9 Lite. Powinien dać radę przez parę lat, a sam telefon wydaje mi się bardzo porządny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...