CrazyGirl 0 Zgłoś Napisano 3 Lipiec 2018 Macie może jakieś doświadczenie w prowadzeniu firmy? Ja jako nowa asystentka prezesa dostałam za zadanie obniżenie kosztów za usługi księgowe i szukam jakiegoś rozwiązania. Czy możecie mi w tym pomóc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marysia_89 0 Zgłoś Napisano 3 Lipiec 2018 Cześć, jeżeli zakładasz własną firmę to od samego początku skup się na działaniach marketingowych - szczególnie online. Aktualnie góruje zasada, że jeżeli nie ma Cię w internecie to tak, jakbyś nie istniał. Polecam skupić się na SEO oraz świetnym rozwiązaniem będzie kampania Adwords. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Giegosa 0 Zgłoś Napisano 26 Wrzesień 2018 Cześć wszystkim! Poszukuję sprawdzonej oferty wdrażania systemów erp w firmach. W Sieci trafiłem na ofertę AX Helpers. Uważacie, że będzie ona warta uwagi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alffie 0 Zgłoś Napisano 27 Wrzesień 2018 Może warto abyś poszukała jakiegoś dobrego programu księgowego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ariello 1 Zgłoś Napisano 13 Październik 2018 W dniu 3.07.2018 o 10:19, CrazyGirl napisał: Macie może jakieś doświadczenie w prowadzeniu firmy? Ja jako nowa asystentka prezesa dostałam za zadanie obniżenie kosztów za usługi księgowe i szukam jakiegoś rozwiązania. Czy możecie mi w tym pomóc? Nie wiem czy sama dasz rade... to tez zalezy w sumie od tego jakie Ty konkretnie masz obowiazki. Pomysl nad wsparciem kadrowym tej agencji. Przejma od Ciebie czesc obowiazkow admkinistracyjnych jesli chodzi o zatrudnienie nowych ludzi. A dodatkowo podrzuca kandydatow na stanowiska managerskie chociazby. Moze oszczednosci nalezaloby zaczac w ogole od usprawnienia procesow w firmie? Do tego niezbedni sa konkretni specjalisci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach