Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
CrazyGirl

Firma - programy do księgowości, obniżenie kosztów

Rekomendowane odpowiedzi

Macie może jakieś doświadczenie w prowadzeniu firmy? Ja jako nowa asystentka prezesa dostałam za zadanie obniżenie kosztów za usługi księgowe i szukam jakiegoś rozwiązania. Czy możecie mi w tym pomóc?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, jeżeli zakładasz własną firmę to od samego początku skup się na działaniach marketingowych - szczególnie online. Aktualnie góruje zasada, że jeżeli nie ma Cię w internecie to tak, jakbyś nie istniał. Polecam skupić się na SEO oraz świetnym rozwiązaniem będzie kampania Adwords.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć wszystkim! Poszukuję sprawdzonej oferty wdrażania systemów erp w firmach. W Sieci trafiłem na ofertę AX Helpers. Uważacie, że będzie ona warta uwagi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może warto abyś poszukała jakiegoś dobrego programu księgowego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 3.07.2018 o 10:19, CrazyGirl napisał:

Macie może jakieś doświadczenie w prowadzeniu firmy? Ja jako nowa asystentka prezesa dostałam za zadanie obniżenie kosztów za usługi księgowe i szukam jakiegoś rozwiązania. Czy możecie mi w tym pomóc?

Nie wiem czy sama dasz rade... to tez zalezy w sumie od tego jakie Ty konkretnie masz obowiazki. Pomysl nad wsparciem kadrowym tej agencji. Przejma od Ciebie czesc obowiazkow admkinistracyjnych jesli chodzi o zatrudnienie nowych ludzi. A dodatkowo podrzuca kandydatow na stanowiska managerskie chociazby. Moze oszczednosci nalezaloby zaczac w ogole od usprawnienia procesow w firmie? Do tego niezbedni sa konkretni specjalisci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...