rosa65 0 Zgłoś Napisano 2 Lipiec 2018 Witam! wiecie może gdzie dostanę takie biurko z regulowaną wysokością . Produkt ten znam od niedawna jednak przyznam - brzmi naprawdę efektownie i do tego jakie praktyczne! Macie jakiekolwiek opinie na ten temat, może ktoś już ma w domu takie biurko? Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
TomaszGraf 1 Zgłoś Napisano 2 Lipiec 2018 Z tego co się orientuje to mają teraz takie w Ikei. Mój znajomy ma, miałem okazje przysiąść i uważam że to super pomysł, szczególnie jeśli ktoś lubi pracować na stojąco. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Fionnka009 0 Zgłoś Napisano 11 Lipiec 2019 Całkiem fajna opcja ale w sumie mi to chyba wystarczy regulacja wysokości w krześle;P No ale zawsze jest to jakaś dodatkowa wygoda. Ja znalazłam bardzo dobry, o nowoczesnym designie stół do biura w sklepie https://www.ergoexpert.pl/biuro/stoly-biurowe Zainteresujcie się także ich ofertą, na pewno coś odpowiedniego do swoich biur dopasujecie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi