rosa65 0 Zgłoś Napisano 27 Czerwiec 2018 Witam wszystkich, pytanie głównie do kobiet, choć może i mężczyźni również mnie zaskoczą taką wiedzą. Co sądzicie o kosmetykach z róż, a dokładniej o mydłach ręcznie robionych od producenta. Stosowałyście i polecicie? A może macie inne sprawdzone kosmetyki tego typu inych firm? Czekam na komentarze Mam nadzieję, ze wywiąże się dyskusja! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Cozakan 0 Zgłoś Napisano 27 Czerwiec 2018 wow, to naprawdę niezwykłe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
stella 0 Zgłoś Napisano 27 Czerwiec 2018 Ja osobiście nie przepadam za różanym zapachem więc nie skuszę się na takie mydełko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
mardoska33 1 Zgłoś Napisano 29 Czerwiec 2018 Ja nie mam konkretnego ulubionego producenta. Staram się kupować po prostu rzeczy, które są naturalne w swoim składzie. Lubię testować różne rzeczy, więc rzadko zostaje przy jednym konkretnym produkcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Ritan 1 Zgłoś Napisano 8 Lipiec 2018 Powiem Wam, że moja żona to ma fioła na punkcie kosmetyków i czasem potrafiła wydawać na nie naprawdę sporo gotówki, jednak ostatnimi czasy zdecydowała się właśnie na korzystanie z naturalnych kosmetyków - co więcej, zamawia je również mnie i naprawdę muszę powiedzieć, że są one dużo lepsze od tych zwykłych, zawierających różne (czasem szkodliwe) składniki. Zamawiamy wszystko na stronie http://zdrowazywnosc-zielonysklepik.pl/ i szczerze mogę ją Wam polecić jeśli szukacie dobrego i sprawdzonego sklepu z tego typu rzeczami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Eliri36 0 Zgłoś Napisano 9 Lipiec 2018 Kiedyś używałam toniku z wodą różaną - rewelacja. ______ adwokat wrocław rozwód Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
sodowawoda 3 Zgłoś Napisano 2 Czerwiec 2022 Uwielbiam naturalne kosmetyki A jak cos zawiera matcha jak esencja tonizująca z bielendy to juz wogole przepadam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Taurynka 0 Zgłoś Napisano 24 Czerwiec 2022 matcha? a to nie jest herbata przypadkiem?:D tak mi sie kojarzy taka zielona z ta bielenda to jest tak ze kosmetyki ma fajne ale co fajniejszych serii ciezko w sklepie uswiadczyc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
sodowawoda 3 Zgłoś Napisano 25 Czerwiec 2022 haha tak herbata tez ale to tez seria kosmetykow z bielendy zwykle na notino zamawiam bielende https://www.notino.pl/bielenda/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Taurynka 0 Zgłoś Napisano 26 Czerwiec 2022 no to dobrze kojarzylam dobra nie pytalam haha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi