rosa65 0 Zgłoś Napisano 16 Maj 2018 Cześć! czy ktoś z forumowiczów korzystał może z lakier hybrydowy semilac tej firmy? Zastanawiam się już kilka dni czy nie skorzystać, lecz najpierw chcę zasięgnąć waszje opinii. Za jakieś porady oraz dyrektywy z góry dziękuję Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
pinro 0 Zgłoś Napisano 17 Maj 2018 No nie polecam jednak smarować twarzy lakierem hybrydowym..... Hahaha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
sodowawoda 2 Zgłoś Napisano 18 Maj 2018 nie wiem jak innym ale mnie sie wydaje ze lakier hybrydowy to predzej do paznokci :D Ale jesli koniecznie cos do twarzy to polecam cetaphil md dermoprotector. Fajnie nawilza, szybko sie wchłania i nie pozostawia skóry tłustej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dejwida_2 0 Zgłoś Napisano 14 Czerwiec 2018 Wiadomo że o skórę trzeba dbać, dbać o demakijaż, nakładanie kremów itd. Ale co jakiś czas warto też się udać do profesjonalistów na specjalne zabiegi. Na przykład ja mam sprawdzoną klinikę w Warszawie i tam zawsze jadę żeby zadbać o cerę - https://klinikamiracki.pl/zabieg/odmladzanie-skory-pico-sure/ Mają najlepszy sprzęt i przede wszystkim najlepszych specjalistów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
nielubiezimy 1 Zgłoś Napisano 19 Czerwiec 2018 (edytowane) Cześć! czy ktoś z forumowiczów korzystał może z lakier hybrydowy semilac tej firmy? Zastanawiam się już kilka dni czy nie skorzystać, lecz najpierw chcę zasięgnąć waszje opinii. Za jakieś porady oraz dyrektywy z góry dziękuję Pozdrawiam Ja używam lakierów Semilac ale najczęściej są to taki żele UV: https://semilac.pl/pl/zele-uv hybryd używałam tylko kilka razy ale byłam z nich bardzo zadowolona. Generalnie lakiery tej marki mają bardzo dobre opinie. Edytowane 19 Czerwiec 2018 przez nielubiezimy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
minsty3 0 Zgłoś Napisano 1 Luty 2019 Najlepiej szukać w aptekach, bo drogeryjne kosmetyki niestety są słabej jakości Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AgataNodi 0 Zgłoś Napisano 13 Luty 2019 Trafiłaś w 10! To moje ulubione lakiery, dzisiaj będę sobie robiła paznokcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Ariello 1 Zgłoś Napisano 22 Luty 2019 To sie zgodze rzeczywiscie, ze te drogeryjne to roznie z nimi bywa jesli chodzi o jakosc. Oprocz aptek mozna tez poszperac w sieci w sklepach typowo z kosmetykami naturalnymi albo nawet tak jak oni https://ravina.pl/mydlo-naturalne-ekologiczne-weganskie-c-7.html prowadza swoj brendowy sklep online. Mozna od razu podejrzec sklad bez wychodzenia z domu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Daarek 0 Zgłoś Napisano 22 Kwiecień 2020 Jak już zaczęliście ten temat to mogę Wam polecić doskonałą farbę do włosów, z której może korzystać każdy, chodzi mi o farbę naturalną marki Color & Soin jest trwała, dobrze kryje siwe pasemka i nie wywołuje reakcji alergicznej. Po farbowaniu włosy są wyjątkowo odżywione, puszyste i miękkie. Dodatkowo przestają się plątać i są bardziej lśniące, u mnie i moich koleżanek doskonale się sprawdziła Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Krisiti90 0 Zgłoś Napisano 22 Październik 2020 (edytowane) Te naturalne to dobry wybór, szczególnie kosmetyki z olejkiem arganowym. Dużo czytałam o jego świetnym działaniu. Same kosmetyki to dla mnie za mało, na zmarszczki szukałam czegoś konkretniejszego. Zabieg plasmą frakcyjną od www.instytutluisa.pl/bez-kategorii/plasma-frakcyjna-arc mega mnie zainteresował - na zmarszczki podobno pierwsza klasa!v Edytowane 22 Październik 2020 przez Krisiti90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
sodowawoda 2 Zgłoś Napisano 31 Lipiec 2022 polecam zerknac na stronke pachnaca kraina, kosmetykow od groma i do twarzy i ciala i wlosow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi