okularnicaee 0 Zgłoś Napisano 4 Kwiecień 2018 Niedawno z mężem kupiliśmy mieszkanie na osiedlu http://www.villaromanow.pl/ w łodzi. Mieszkanie jest przepiękne i gotowe do zamieszkania ale projektantka wnętrz kazała nam trochę przerobić instalacje elektryczną. Czy możecie polecić jakiegoś dobrego elektryka w Łodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
tabasco 0 Zgłoś Napisano 6 Czerwiec 2018 My też niedawno kupiliśmy nowe mieszkanie z tym że w warszawie. Dużo większe od poprzedniego i wygodniejsze. W przeprowadzce pomogła nam firma transportowa Wiki. Bardzo dobra i solidna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Ridan 0 Zgłoś Napisano 29 Czerwiec 2018 No tak, ważne jest aby wybrać dobrą firmę od przeprowadzek. My przeprowadzaliśmy się na nowe mieszkanie razem z firmą Transport Prywatny z warszawy. Poszło bardzo sprawnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
nella 0 Zgłoś Napisano 18 Sierpień 2018 a w Łodzi mieszkałam jakiś czas, nawet mogłabym się przeprowadzić na stałe bo podoba mi się to miasto. Teraz tam w pobliżu mieszkania które wynajmowałam powstało nowe ładne osiedle Pomorska Park, tam bym mogła zamieszkać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kalamarnica 0 Zgłoś Napisano 9 Grudzień 2020 W Krakowie piękne i niedrogie mieszkania buduje Fronton - najstarszy krakowski deweloper. W ofercie mają również lokale i mieszkania na wynajem. w końcu potrzeby ludzi są różne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi