Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
okularnicaee

Mieszkanie

Rekomendowane odpowiedzi

Niedawno z mężem kupiliśmy mieszkanie na osiedlu http://www.villaromanow.pl/ w łodzi. Mieszkanie jest przepiękne i gotowe do zamieszkania ale projektantka wnętrz kazała nam trochę przerobić instalacje elektryczną. Czy możecie polecić jakiegoś dobrego elektryka w Łodzi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

My też niedawno kupiliśmy nowe mieszkanie z tym że w warszawie. Dużo większe od poprzedniego i wygodniejsze. W przeprowadzce pomogła nam firma transportowa Wiki. Bardzo dobra i solidna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak, ważne jest aby wybrać dobrą firmę od przeprowadzek. My przeprowadzaliśmy się na nowe mieszkanie razem z firmą Transport Prywatny z warszawy. Poszło bardzo sprawnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a w Łodzi mieszkałam jakiś czas, nawet mogłabym się przeprowadzić na stałe bo podoba mi się to miasto. Teraz tam w pobliżu mieszkania które wynajmowałam powstało nowe ładne osiedle Pomorska Park, tam bym mogła zamieszkać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Krakowie piękne i niedrogie mieszkania buduje Fronton - najstarszy krakowski deweloper. W ofercie mają również lokale i mieszkania na wynajem. w końcu potrzeby ludzi są różne. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...