gogin 1 Zgłoś Napisano 19 Marzec 2018 Co według Was jest lepszym miejscem do zamieszkania - dom na przedmieściach czy apartament w lokalizacji blisko centrum typu http://berezynska46.pl na Saskiej Kępie? Z jednej strony cisza i spokój ale wszędzie daleko a drugiej fajna lokalizacja ale mniej swobody. Co wy byście wybrali? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
ferdekiepski 0 Zgłoś Napisano 19 Marzec 2018 Wybrałbym dom aby mieć możliwość posiadania ogrodu. A na penthouse mnie nie stać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
preJanusz 0 Zgłoś Napisano 10 Kwiecień 2018 Jak dla mnie i mimo wszystko jednak dom. Swój, duży, własny dom jest lepszy od najlepszego, najnowocześniejszego mieszkania, czy apartamentu. Dokładnie jeszcze opcja posiadania własnego ogrodu jest w tym wszystkim najlepsza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Antonn 0 Zgłoś Napisano 10 Kwiecień 2018 Apartament jest bardziej prestiżowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
tabasco 0 Zgłoś Napisano 6 Czerwiec 2018 Myslę, że dom w tym przypadku jest lepszym rozwiązaniem. My też stalismy przed takim wyborem, ale wygrał dom ze względu na ogródek. A w przeprowadzce pomogła nam firma transportowa Wiki z Warszawy. bardzo szybko i sprawnie poszło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Minei32 0 Zgłoś Napisano 7 Czerwiec 2018 Ja cenię dom poza gwarem miasta w ciszy i spokoju. Koszta też są tańsze co mnie przekonuje do tego bardziej. ___ seksuolog kraków Katarzyna Adamska Gabinet Lekarski ul. Wielicka 42/u3 30-552 Kraków NIP: 7361485809 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Ridan 0 Zgłoś Napisano 1 Lipiec 2018 Ja wybrałem mieszkanie, niedawno też się tam przeprowadzaliśmy, a do przeprowadzki wynajęliśmy firmę transportową Wiki z Warszawy. Sami bysmy sobie nie poradzili! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
TomaszGraf 1 Zgłoś Napisano 2 Lipiec 2018 Ja wybrałbym mieszkanie, ze względu na łatwiejsze dojazdy i życie w centrum miasta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
arcziii 0 Zgłoś Napisano 5 Lipiec 2018 Ja wolę apartament i mieszkać w centrum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
slow 0 Zgłoś Napisano 16 Lipiec 2018 Ja wybrałem mieszkanie, niedawno też się tam przeprowadzaliśmy, a do przeprowadzki wynajęliśmy firmę transportową Wiki z Warszawy. Sami bysmy sobie nie poradzili! No właśnie wszystko zależy od naszych możliwości i potrzeb. Nie każdy w mieście się odnajdzie. A co powiedzielibyście na taki domek: https://www.dominanta.pl/projekty-domow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kureg 0 Zgłoś Napisano 16 Lipiec 2018 zdecydowanie dom, jest to o wiele większy komfort Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
depresyjny 0 Zgłoś Napisano 16 Lipiec 2018 Moim zdaniem dom na przedmieściach da odpocząć od codziennego zgiełku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
TomaszGraf 1 Zgłoś Napisano 16 Lipiec 2018 Zdecydowanie apartament. Nie zniósłbym życia poza miastem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Daarek 0 Zgłoś Napisano 17 Lipiec 2018 hej, jak dla mnie tylko dom! oczywiście z ogrodem i inteligentnie wyposażony. Przy okazji mogę polecić dla wszystkich domowników świetne urządzenia grzewcze od firmy moderator. Sami sprawdźcie - http://www.moderator.com.pl/ Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Cozakan 0 Zgłoś Napisano 17 Lipiec 2018 W moim wieku apartament jest jedyną opcją ale na starość pewnie będę sie chciał przeprowadzić na obrzeża Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Dilti42 0 Zgłoś Napisano 17 Lipiec 2018 Zdecydowanie wolę ciszę i spokój więc dom na przedmieściach. ___ apartamenty do wynajęcia Silver Apartments s.c. Krawiecka 3/18 50-148 Wrocław NIP: 894-297-86-26 REGON: 21026233 wroclaw@silverapartments.pl 48698688344 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
katia 0 Zgłoś Napisano 17 Lipiec 2018 Wybrałabym dom na przedmiesciach. Nie ma nic piekniejszego niz mysl, ze wracasz z pracy i mozesz polezec na trawie, a nie dalej wpatrywac sie w beton Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Balni41 0 Zgłoś Napisano 18 Lipiec 2018 Bardziej odpowiada mi apartament. ___ krem przeciwzmarszczkowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
laston 0 Zgłoś Napisano 20 Lipiec 2018 W polsce apartamentu jako główne miejsce do mieszkania bym raczej nie chciał, wolałbym dom, bo polskie miasta nie są specjalnie ciekawe dla mnie. Natomiast w takim NY zdecydowanie apartament. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
tabasco 0 Zgłoś Napisano 28 Lipiec 2018 Według mnie apartament, bo przynajmniej nie trzeba kosić trawy i matrwic się o usterki. Sam zresztą niedawno postanowiłem zakupić właśnie apartament Lubicz w miejscowości Rowy. jest on w świetnej lokalizacji, więc będzie tez idealny pod wynajem, na przykład na sezon letni. Mozna tutaj na tym świetnie zarobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
nella 0 Zgłoś Napisano 29 Sierpień 2018 Otóż to!! Mamy podobne myślenie i wyobrażenie o wygodnym mieszkaniu I też bym wybrała nadmorskie osiedle ale to Atala wydaje mi się bardziej atrakcyjne ze względu na bliskość do morza no i ten widok z okien na Zatokę jest bezcenny! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
leerdoel8j 0 Zgłoś Napisano 13 Wrzesień 2018 Kupiłem niedawno nowe mieszkanie i pragnąłbym je zabezpieczyć. Mam małe doświadczenie w tym zakresie i dlatego też pragnąłbym się Was w tej sprawie doradzić. W oko wpadły mi takie propozycje jak https://www.ubezpieczeniemieszkania.pl/blog/na-czym-polega-zakup-polisy-mieszkaniowej-w-banku. Co na ten temat uważacie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Alffie 0 Zgłoś Napisano 20 Wrzesień 2018 Wybrałbym dom, tzn wybrałem bo mieszkam w domu jednorodzinnym. Bardzo cenię sobie prywatność, swobodę i to, że posiadam ogródek. Poza tym wcale nie mam daleko do sklepów, bubów czy urzędów. Dojazd samochodem to kwestia 10 minut, komunikacją podobnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Alffie 0 Zgłoś Napisano 20 Wrzesień 2018 No nie bulę czynszu co miesiąc tylko podatek roczny- to jest naprawdę niebo a ziemia w kosztach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Daarek 0 Zgłoś Napisano 26 Wrzesień 2018 dla mnie tylko dom! z dużym podwórkiem i ogrodem, a zimą wieczory przy rozpalonym kominku np, jednym z http://www.kominki-elmes.pl/wklady-kominkowe/kominki-kratki/zuzia.html polecam tego nie doświadczycie nigdzie indziej niż w domu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi