CrazyGirl 0 Zgłoś Napisano 31 Maj 2018 Cześć i czołem, super tu być. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
rainbow85 0 Zgłoś Napisano 1 Czerwiec 2018 Witam najmilej jak umie, pozdrawiam serdecznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Missimpatient 0 Zgłoś Napisano 2 Czerwiec 2018 Z racji, że jestem nowa, chciałam się przywitać, więc cześć wszystkim ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
NatureCalls 0 Zgłoś Napisano 4 Czerwiec 2018 Fajnie w końcu się uaktywnić na tym forum, witam Was serdecznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
To-system 0 Zgłoś Napisano 5 Czerwiec 2018 Hej! ja również pragnę powitać wszystkich Użytkowników na forum. Ciesze się, że mogę do Was dołączyć i postaram się miło oraz aktywnie spędzić ten czas jak i pomóc w wielu kwestiach. Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
colorfulgirl 0 Zgłoś Napisano 5 Czerwiec 2018 Cześć wszystkim Urwisom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
colorfulgirl 0 Zgłoś Napisano 5 Czerwiec 2018 Hej, hej, hej, tak się witam bo jestem nowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi