1980Ania 0 Zgłoś Napisano 18 Luty 2018 Przed chwilką ząlozyłam konto i chciałabym przywitać się na Forum. Jestem Ania i z ogromną chęcią będę uczestniczyć w dyskusjach na forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
chomiczek5 0 Zgłoś Napisano 18 Luty 2018 Cześć forumowicze ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Marti 0 Zgłoś Napisano 19 Luty 2018 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Jako nowy użytkownik forum życzę wszystkim udanego dnia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
milazolza8 0 Zgłoś Napisano 20 Luty 2018 Hej jestem Justyna, właśnie się zarejestrowałam. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
papresus 0 Zgłoś Napisano 21 Luty 2018 Witam bardzo gorąco. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
inzynierka 0 Zgłoś Napisano 21 Luty 2018 Witam Was wszystkich miło ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
szprycha1 0 Zgłoś Napisano 21 Luty 2018 Cześć jestem nowa a na imię mam Ilona. Miłego dnia wszystkim życzę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
TEODULO 0 Zgłoś Napisano 22 Luty 2018 Witam i pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sportek 0 Zgłoś Napisano 22 Luty 2018 Witam wszystkie osoby na forum, miło być tutaj z Wami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
spontanicznaq 0 Zgłoś Napisano 23 Luty 2018 Witam Was miło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kobiecina1 0 Zgłoś Napisano 25 Luty 2018 Cześć, mam nadzieję, że spędzę miło czas na tym forum. Pozdrawiam Was wszystkich. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
chomiczek5 0 Zgłoś Napisano 26 Luty 2018 Witam wszystkich. Mam nadzieje że poznam tu wielu ciekawych ludzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Vilhelm 0 Zgłoś Napisano 26 Luty 2018 Witajcie Cieszę się że trafiłem na to forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
McPegazo 0 Zgłoś Napisano 28 Luty 2018 Witam. Cieszę się że trafiłem na tym forum. Mam nadzieje, że poznam tu wielu ciekawych i miłych ludzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
zaRrraZ 0 Zgłoś Napisano 28 Luty 2018 Serdecznie witam wszystkich ! Co tam u was ciekawego, też mroźno ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
naluzie 0 Zgłoś Napisano 28 Luty 2018 Cześć i czołem, super tu być. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
dualistyczny 0 Zgłoś Napisano 28 Luty 2018 Hej wszystkim, witam serdecznie ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Jagoda628 0 Zgłoś Napisano 28 Luty 2018 Także witam serdecznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Cyryllo 0 Zgłoś Napisano 1 Marzec 2018 Witam wszystkich bardzo gorąco i już nie mogę się doczekać rozmów z Wami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
sysunia 0 Zgłoś Napisano 2 Marzec 2018 Witam najmilej jak umie, pozdrawiam serdecznie. Nowa Użytkowniczka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Achille 0 Zgłoś Napisano 2 Marzec 2018 Witam Was bardzo serdecznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
CandyTurtle8 0 Zgłoś Napisano 2 Marzec 2018 Witam Was bardzo serdecznie. Jako nowy użytkownik forum pozdrawiam i życzę udanego dnia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi