bartu30 0 Zgłoś Napisano 23 Grudzień 2017 (edytowane) Witam, planuje zrobić pasztet z królika... tyle że nie wiem co mógłbym dodać do niego by nie był aż tak bardzo suchy? chciałbym dodać do niego grzyby oraz ewentualnie to gotowania dać boczek surowy. jak myślicie czy to dobry pomysł? Edytowane 23 Grudzień 2017 przez bartu30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
ewelina546 2 Zgłoś Napisano 17 Lipiec 2020 A czy na święta przygotowujecie też jakieś desery? Ja zamierzam w tym roku zrobić blok czekoladowy, szukałam na niego fajnego przepisu i tutaj https://wkuchnizwedlem.wedel.pl/przepis/przepis-na-blok-czekoladowy/ znalazłam całkiem szybki w przygotowaniu. A wy jakie przepisy macie na swoje desery? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
nielubiezimy 1 Zgłoś Napisano 23 Kwiecień 2021 U mnie przed świętami Bożego Narodzenia i przed Wielkanocą jest zawsze wielkie pieczenie. Najwięcej robimy właśnie różnych ciast i słodkości. W tym roku kupowałam z tej okazji nawet nowe formy do pieczenia na https://tadar.pl/kategoria/blachy-i-formy-do-pieczenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Adamila021 0 Zgłoś Napisano 12 Listopad 2021 Zawsze na święta dane potrawy smakują najlepiej. Nie wiem czy jakbym jadła karpia tak w środku roku to czy by mi smakował No ale święta mają swój niepowtarzalny klimat i to jest super. Nie tylko gotowanie jest ważne, dla mnie też ważną rzeczą są ozdoby świąteczne. Najlepiej kupić dużo lampek, też ważny fajnie sprawdza się wieniec świąteczny na drzwi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
agus123 0 Zgłoś Napisano 19 Kwiecień A czy na święta ktoś z was przygotowuje konfitury? Bo tutaj https://gerlach.pl/konfitury-jagodowe znalazłam ciekawy przepis na jagodowe, jeszcze nie próbowałam takich nigdy a lubię bardzo jagody. Chyba spróbuję je przygotować niedługo i zobaczymy jak będą smakować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi